Facebook Pixel Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ: Νέα εξέλιξη για το Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ - Τι αποφάσισε ο Δήμος Σερρών - Στον "αέρα" το ματς και η επιλογή της Τούμπας
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-16 15:35:00

Νέα εξέλιξη για το Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ - Τι αποφάσισε ο Δήμος Σερρών - Στον "αέρα" το ματς και η επιλογή της Τούμπας

Sportdog Team
Νέα εξέλιξη για το Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ - Τι αποφάσισε ο Δήμος Σερρών - Στον "αέρα" το ματς και η επιλογή της Τούμπας

Νέα δεδομένα στο τραπέζι όσον αφορά στην έδρα διεξαγωγής του αγώνα.

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ: Η αναμέτρηση για την 12αγωνιστική της Super League ανάμεσα στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και του Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της ομάδας.

Ο Πανσερραϊκός έχει βρεθεί αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα που αφορά το γήπεδο που θα δώσει τους εντός έδρας τους αγώνες στη Super League. Παρά το γεγονός ότι όπως σας είχαμε ενημερώσει, η ομάδα από τις Σέρρες έχει λάβει προσωρινή άδεια από τον δήμο για την διεξαγωγή παιχνιδιών στο Λάκκο των Λεόντων το παιχνίδι με τον “Δικέφαλο του Βορρά” δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ertsports, το Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ δεν θα διεξαχθεί στο γήπεδο Σερρών. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Δήμος έχει εγκαταστήσει εργολάβο με σκοπό την απεγκατάσταση του στεγάστρου της δυτικής κερκίδας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ανάκληση της προσωρινής άδειας λειτουργείας που είχε λάβει η φυσική έδρα της ομάδας. Το χρονοδιάγραμμα των εργασιών υπολογίζεται περίπου 15 ημέρες με συνέπεια, να μην είναι εφικτή η διεξαγωγή του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στη φυσική έδρα της ομάδας. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, έχει καταθέσει αίτημα για την αλλαγή έδρας του παιχνιδιού, με την κατάσταση να περιπλέκεται και σε αυτό το κομμάτι, καθώς την ίδια ημέρα διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη ο αγώνας ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκού. 

Έτσι, ο λόγος… πέφτει στην αστυνομία, καθώς για λόγους ασφαλείας δύσκολα θα δώσει την έγκρισή της για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της 12ης αγωνιστικής της Super League στην Τούμπα.

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags