Facebook Pixel Γιάννης Τοπαλίδης: Ατάκες που θα... συζητηθούν από Τοπαλίδη - "Μπορεί πρώτος στον όμιλο και πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-17 02:08:00

Ατάκες που θα... συζητηθούν από Τοπαλίδη - "Μπορεί πρώτος στον όμιλο και πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Ατάκες που θα... συζητηθούν από Τοπαλίδη - "Μπορεί πρώτος στον όμιλο και πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο επί σειρά ετών βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ και αναφέρθηκε για την Εθνική, αλλά και για τις σκέψεις του για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Γιάννης Τοπαλίδης: Ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την εθνική ομάδα και τις πρόσφατες δηλώσεις του Πογέτ. 

«Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ και το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους φιλάθλους για την παρακολούθησή του, πρέπει να αναφέρω τα εξής:

Όταν υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τότε η τιμή ενός εισιτηρίου μπορεί να ανέβει πολύ. Θυμάμαι μία ιστορία για ένα παιχνίδι στο παγκόσμιο Κύπελλο. Τότε μου είχαν ζητήσει να δώσω 1000 ευρώ για ένα εισιτήριο. Το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλο και προφανώς για αυτό τον λόγο υπήρξε αυτή η εκτόξευση της τιμής».

Για την εθνική και τις δηλώσεις Πογέτ: «Και τότε υπήρχαν προβλήματα οικονομικής φύσεως. Δεν μου χρωστάνε ούτε ένα ευρώ από την συνεργασία μας. Ήμουν για ένα διάστημα πέντε μήνες απλήρωτος αλλά τα χρήματα τα πήρα όλα στο τέλος της συνεργασίας.

Το διάστημα που υπήρχαν οικονομικά προβλήματα, δεν είχαμε γίνει ακόμη πρωταθλητές Ευρώπης. Το γεγονός ότι είναι απλήρωτος ο συνεργάτης του προπονητή, είναι κάτι που προβληματίζει. Οτι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην Ελλάδα και στην ομοσπονδία, αυτό είναι γνωστό.

Για τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί ως πρώτος στον όμιλό του. Και ακόμη πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ειδικά μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, διαπίστωσα πως ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες για να διακριθεί έως το τέλος της σεζόν. Και όταν προηγήθηκε με σκορ 4-0, αυτό πρακτικά σημαίνει πολλά. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει και το Πρωτάθλημα», είπε ο Γιάννης Τοπαλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επένδυση Μαρινάκη και για... Ολυμπιακό - "Αγοράζει φθηνά όλες τις μετοχές" - Μπάτζετ 14 εκατ., σταρ από... Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags