Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - Survivor: Ο Μπέος θέλει να πάει Survivor - Έγινε το πρώτο ραντεβού με Ατζούν - Σκάει μεγάλο deal και για το ποδόσφαιρο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-17 09:00:00

Ο Μπέος θέλει να πάει Survivor - Έγινε το πρώτο ραντεβού με Ατζούν - Σκάει μεγάλο deal και για το ποδόσφαιρο!

Sportdog Team
Ο Μπέος θέλει να πάει Survivor - Έγινε το πρώτο ραντεβού με Ατζούν - Σκάει μεγάλο deal και για το ποδόσφαιρο!

Τι συζήτησε ο Δήμαρχος Βόλου με τον Τούρκο παραγωγό και η επιθυμία του, που αν πραγματοποιηθεί θα βάλει... φωτιά στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Ο Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε στον Ατζούν Ιλιτζαλί την επιθυμία του να συμμετάσχει στο Survivor.

Ο Δήμαρχος Βόλου είχε δείπνο με τον παραγωγό του γνωστού ριάλιτι, με τον ίδιο να αποκαλύπτει την... πρόταση που έκανε στον "Mr Survivor".

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Volos 98.6, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε πως «Δεν έχω να πω κάτι για τη συνάντηση με τον κ. Ατζούν. Δειπνήσαμε μαζί και του εξέφρασα το ενδιαφέρον μου να συμμετέχω το επόμενο Survivor».

Μάλιστα, δήλωσε πως ο Ατζούν τού απάντησε ότι θα το συζητήσει με τους συντελεστές για να ανέβει η τηλεθέαση.

H παρουσία του Ατζούν Ιλίτζαλι στον Βόλο, έχει να κάνει με πληθώρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, είπε ο ίδιος. «Χαίρομαι και είμαι περήφανος που ένας τόσο μεγάλος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για την πόλη μας», κατέληξε.

Συζητήσεις Ατζούν με Μπέο για Βόλο;

Κάποιοι πάντως που γνωρίζουν πολύ καλά τον Μπέο και ξέρουν πως σπανίως κάνει τέτοιες πλάκες δημόσια, θεωρούν πως μόνο τυχαία δεν ήταν η χιουμοριστική του απάντηση όταν ρωτήθηκε για το ραντεβού με τον Τούρκο.

Αν δεν ίσχυε, θα το διέψευδε κατηγορηματικά. Τώρα όμως, το… γύρισε στο Survivor. Όσοι λοιπόν ξέρουν να τον «διαβάζουν», εκτιμούν πως ο λόγος της συνάντησης ήταν επιχειρηματικός και ίσως και ποδοσφαιρικός. Ο Ατζούν ψάχνεται για να αγοράσει στην Ελλάδα, ο Γιώργος Σπανός επιβεβαίωσε στο Sportdog.gr πως έγινε μία διερευνητική επαφή για τον Ατρόμητο, όμως από την Τουρκία επιμένουν πως άλλη ομάδα βρίσκεται στο στόχαστρο. Λέτε να είναι ο Βόλος;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags