Στην μεταγραφική κινητικότητα που ήδη υπάρχει στον Ολυμπιακό ενόψει Ιανουαρίου στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

O ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων υπενθύμισε ότι υπάρχουν πάρα πολλά συμβόλαια που τελειώνουν το καλοκαίρι, και όχι μόνο γνωστών παικτών (όπως των Φορτούνη, Μαντί) και άλλων που θα ήθελε να τους ανανεώσει και επεσήμανε ότι ίσως ο Γενάρης να είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα να κάνει επιλογές που θα την βοηθήσουν στην στελέχωσή του ρόστερ της ενόψει και της νέας σεζόν, καθώς θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να ανανεώσει όλα τα συμβόλαια, τα 15 και πλέον, που λήγουν το καλοκαίρι.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος στάθηκε στην παράμετρο των θέσεων των ξένων τόσο για τις προσθήκες του Ιανουαρίου και απαντώντας σε ερωτήσεις ακροατών για το εάν θα μπορούσε να πάρει πίσω τον Σαμασέκου ή τον Αγκιμπού τόνισε ότι και αυτοί είναι ξένοι χωρίς κοινοτικά διαβατήρια.

Στο σημείο αυτό, υπενθύμισε ότι βρισκόμαστε και σε αναμονή για τις αποκτήσεις διαβατηρίων από τους Ροντινέι και Έσε, τονίζοντας ότι είναι ακόμη άγνωστο το «πότε» θα υπάρξουν εξελίξεις σε αυτά τα ζητήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψηστήρι" πρώην του Ολυμπιακού σε Ελ Αραμπί - "Ψαλίδι" 1 εκατ. στο συμβόλαιο - Το αποφάσισε λόγω Μαρτίνεθ!