Facebook Pixel Γιάννης Πετράκης: ’’Ο ΠΑΟΚ μπορεί το πρωτάθλημα - Αν ήμουν ο Λουτσέσκου, θα ήμουν ικανοποιημένος...’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-18 07:27:00

Ατάκες Πετράκη: ’’Ο ΠΑΟΚ μπορεί το πρωτάθλημα - Αν ήμουν ο Λουτσέσκου, θα ήμουν ικανοποιημένος...’’

Sportdog Team
Ατάκες Πετράκη: ’’Ο ΠΑΟΚ μπορεί το πρωτάθλημα - Αν ήμουν ο Λουτσέσκου, θα ήμουν ικανοποιημένος...’’

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι στο -5 από την κορυφή, όμως ο Γιάννης Πετράκης δεν τον ξεγράφει για τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για εμένα ο ΠΑΟΚ έχει πολύ υψηλή ποιότητα, ας πούμε το πρώτο γκολ είναι γκολ για σεμινάριο, ήταν θεαματικό και με μεγάλη ποιότητα από τους ποδοσφαιριστές του. Εμείς είχαμε μία δύσκολη δουλειά, αλλά από τη μεριά μας κάτι κάναμε καλά και αυτό με αφήνει πολύ ικανοποιημένο απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλη δημιουργικότητα και εμείς πιστεύω ότι τους φέραμε σε δύσκολη θέση και θα στηριχθούμε σε αυτό για να γίνουμε καλύτεροι».

Για τον Αλί Σαμάτα: «Ο Σαμάτα επειδή είδα το background του, έχει υψηλές παραστάσεις και εμπειρίες. Επειδή ωστόσο δεν είμαστε μηχανές και είμαστε άνθρωποι , χρειαζόμαστε τον χρόνο μας και έχει το στύλ του ποδοσφαιριστή που μου αρέσει. Έχει τοποθετήσεις, γκολ, προστατεύει την μπάλα ωραία και κινείται στον χώρο. Τόσο αυτός όσο και ο Μπράντον είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές , έχοντας και τον Τζίμα. Πιστεύω ότι αν ήμουν ο Λουτσέσκου, θα ήμουν ικανοποιημένος με τις τρεις αυτές λύσεις».

Ενώ για τη μάχη του τίτλου: «Οι τέσσερις ομάδες στην κορυφή μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο, ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν την σταθερότητα που έχει αποκτήσει, αλλά νομίζω ότι όλοι μπορούν να διεκδικήσουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags