Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βραζιλία, MLS και Αραβία για Σκάρπα - "Εμπλοκή" Μαρσέλο στο deal - Αλλάζει τους δανεικούς στον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-17 16:48:00

Βραζιλία, MLS και Αραβία για Σκάρπα - "Εμπλοκή" Μαρσέλο στο deal - Αλλάζει τους δανεικούς στον Ολυμπιακό!

Οι Μιχείες
Βραζιλία, MLS και Αραβία για Σκάρπα - "Εμπλοκή" Μαρσέλο στο deal - Αλλάζει τους δανεικούς στον Ολυμπιακό!

Ο αναποφάσιστος Βραζιλιάνος και η απόφαση του Μαρινάκη. Ο Ευάγγελος Μίχος καταγράφει τι ισχύει με την υπόθεσή του παίκτη που παίζει ως δανεικός από τη Νότιγχαμ, για τις πιθανότητες να αποχωρήσει τον Ιανουάριο και πως η πιθανή μεταγραφή του θα αλλάξει τα δεδομένα.

Ολυμπιακός: Γράφονται πολλά και διάφορα για το μέλλον του Γκουστάβο Σκάρπα με το που μπήκε ο Νοέμβριος. Και συνεχίζονται... αδιάκοπα, με διάφορες βερσιόν. Κάτι δείχνει ασφαλώς όλο αυτό το... μπαράζ δημοσιευμάτων. Να τα βάλουμε όμως, σε μια σειρά:

1. Όντως πολλές ομάδες θέλουν τον Σκάρπα για τον Γενάρη, όλες όμως, από την Λατινική Αμερική, καμιά από την Ευρώπη...

2. Στις μεγάλες ομάδες της Βραζλίας, σχεδόν σε όλες (!) κάνει γκελ. Λογικό αφού το 2022 ψηφίστηκε κορυφαίος παίκτης του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος...

3. Δυο πάντως, στο δεδομένο τάιμινγκ, έχουν ενεργοποιηθεί για να τον πάρουν, οι Ατλέτικο Μινέιρο και Φλουμινένσε. Με την τελευταία -κάτοχος πλέον και του Λιμπερταδόρες- να είναι η πρώτη του ομάδα στην Βραζιλία(!) αλλά και η ομάδα στην οποία μετακόμισε από τον Ολυμπιακό, τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Μαρτσέλο. Κρατείστε το αυτό, γιατί το... κανάλι που τον πήγε μπορεί να παίξει ρόλο και για τον Σκάρπα. Είναι άλλωστε το ίδιο που είχε εμπλακεί και στα deal Μαρτσέλο και Σκάρπα με τον Μαρινάκη το 2022...

4. Για τον Σκάρπα, εκτός Ευρώπης, υπάρχει ενδιαφέρον κι από τρεις ακόμη αγορές: ΜLS, Αραβία και Μεξικό! Τρεις διαφορετικοί προορισμοί, τρείς διαφορετικές προοπτικές αλλά αν θα έπρεπε μελλοντικά να αποκλείσουμε κάποια είναι μόνο η τρίτη!

5. Ο Σκάρπα που παίζει δανεικός από την Νότιγχαμ στον Ολυμπιακό, είναι δηλαδή ιδιοκτησίας Μαρινάκη, έχει συμβόλαιο ως το 2026. Για εκ νέου δανεισμό του δεν γίνεται καν κουβέντα. Θεωρούν πως έτσι θα έχανε κι άλλο σε αξία. Άλλωστε η χρηματιστηριακή του αξία ήδη σε ένα χρόνο έπεσε 4.000.000 ευρώ, πήγε από τα 12 στα 8!!

6. Στην Βραζιλία γράφτηκε για επίσημη πρόταση της Ατλέτικο Μινέιρο στην Νότιγχαμ, ύψους "περίπου 4,5 με 5.000.000 ευρώ". Το... περίπου είναι αυτό ακριβώς που αδυνατίζει το εν λόγω δημοσίευμα. Γιατί άλλο συζητήσεις κι άλλο επίσημη πρόταση. Πόσο μάλλον όταν όλο αυτό γίνεται μέσω ατζέντηδων/διαμεσολαβητών και όχι απευθείας μεταξύ των δυο συλλόγων. Για να επανέλθω στα παραπάνω ποσά, περισσότερο ταιριάζουν με... απαιτήσεις της Φόρεστ και λιγότερο με επίσημη προσφορά της Μινέιρο!!

7. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει συμφωνία του Σκάρπα με κάποιο σύλλογο από την Βραζιλία ή βραζιλιάνικου κλαμπ με την Φόρεστ για την πώληση του. Τι θα γίνει... αύριο, δεν το γνωρίζω αφού δεν το γνωρίζει/έχει αποφασίσει, ούτε ο ίδιος, ο Σκάρπα...

8. Σε πολύ μεγάλο βαθμό όλα θα εξαρτηθούν από τις βουλές του τρομερά (μέχρι στιγμής) "ήξεις αφίξεις" Γκουστάβο!!! Είναι... τελείως αναποφάσιστος, αν θα πρέπει να επιμένει στο όνειρο της ευρωπαϊκής καριέρας ή να τα...μαζέψει και να γυρίσει στην Βραζιλία. Είναι και ένα προσωπικό στοίχημα το πρώτο, αλλά αν δεν παίζει βασικός ούτε στον Ολυμπιακό, λογικό να του μπαίνουν δεύτερες σκέψεις, που σε συνδυασμό με τις πιέσεις που δέχεται από την πατρίδα του, στο τέλος να... άρουν τις όποιες -μέχρι σήμερα - αντιστάσεις/αρνήσεις του και τελικά να...πάρει το πόδι από το φρένο!

9. Για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός έχει κλείσει από την προηγούμενη τις 7 θέσεις των δανεικών. Αν όμως, αποχωρήσει ο Σκάρπα τον Γενάρη αυτομάτως αδειάζει μια και θα μπορεί να αποκτήσουν έναν άλλον δανεικό οι ερυθρόλευκοι!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψηστήρι" πρώην του Ολυμπιακού σε Ελ Αραμπί - "Ψαλίδι" 1 εκατ. στο συμβόλαιο - Το αποφάσισε λόγω Μαρτίνεθ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags