Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα δεδομένα για Κουλιεράκη και Μίλαν - Σημαντική απόφαση από Ροσονέρι - Έρχεται... καυτός Γενάρης
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-19 23:01:00

Νέα δεδομένα για Κουλιεράκη και Μίλαν - Σημαντική απόφαση από Ροσονέρι - Έρχεται... καυτός Γενάρης

Sportdog Team
Νέα δεδομένα για Κουλιεράκη και Μίλαν - Σημαντική απόφαση από Ροσονέρι - Έρχεται... καυτός Γενάρης

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποτελεί τη σταθερά στην άμυνα του ΠΑΟΚ με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό με καταγωγή από την Κρήτη να έχει εξαργυρώσει τις εμφανίσεις του στον Δικέφαλο με την κλήση του στην Εθνική Ομάδα αλλά και με την παρουσία αρκετών σκάουτερς στα παιχνίδια που αγωνίζεται για να παρακολουθούν την πορεία και την εξέλιξη του.

ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποτελεί τη σταθερά στην άμυνα του ΠΑΟΚ με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό με καταγωγή από την Κρήτη να έχει εξαργυρώσει τις εμφανίσεις του στον Δικέφαλο με την κλήση του στην Εθνική Ομάδα αλλά και με την παρουσία αρκετών σκάουτερς στα παιχνίδια που αγωνίζεται για να παρακολουθούν την πορεία και την εξέλιξη του.

Μία από αυτές είναι και η Μίλαν και όπως αναφέρει η έγκυρη Corriere Dello Sport, στο πλαίσιο αυτό ο Ιταλικός σύλλογος αναμένεται να κάνει την κίνηση του για να αποκτήσει τον νεαρό στόπερ από τους Θεσσαλονικείς, ξέροντας όμως τα υψηλά στάνταρ τιμών που έχουν οριστεί στην περίπτωση του.

«Το όνομα του Λόιντ Κέλι, ενός 25χρονου σέντερ μπακ της Μπόρνμουθ του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον επόμενο Ιούνιο του 2024 και δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει τη συμφωνία του με τη βρετανική ομάδα, είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει η Μίλαν. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι πως η ομάδα του δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει το ταλέντο τους στα μισά της σεζόν, ενώ είναι επίσης διατεθειμένη να μην τον χάσουν χωρίς οικονομικό αντίτιμο στο τέλος της χρονιάς.

Ο Μονκάντα (σ.σ επικεφαλής σκάουτινγκ της Μιλαν) πήγε στο Vitality Stadium (σ.σ η έδρα της Μπόρνμουθ) για να δει τον παίκτη και δεν θα τα παρατήσει εύκολα. Υπάρχουν όμως πολλά plan B, αν δεν προκύψει του Κέλι. Ο Κίβιορ είναι μια ιδέα για την Μίλαν ως δανεικός από την Άρσεναλ, ενώ στην Μίλαν αρέσει ο Κουλιεράκης από τον ΠΑΟΚ και θα δοκιμάσει να κάνει μια προσπάθεια για αυτον τον Ιανουάριο», αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή: metrosport.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Παρουσίασε το πλάνο Μαρινάκη η Ρίο Άβε - Επενδύει ποσό-μαμούθ μέχρι τον Ιούνιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags