Facebook Pixel Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: Βρήκε επενδυτή ο Καρυπίδης - Μεταγραφές, αθλητικό κέντρο και ξενοδοχείο - Ριχνει χρήμα γνωστός πρόεδρος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-19 19:58:00

Βρήκε επενδυτή ο Καρυπίδης - Μεταγραφές, αθλητικό κέντρο, ξενοδοχείο - Ριχνει χρήμα γνωστός πρόεδρος

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βρήκε επενδυτή ο Καρυπίδης - Μεταγραφές, αθλητικό κέντρο, ξενοδοχείο - Ριχνει χρήμα γνωστός πρόεδρος

Ποιος θα βοηθήσει στις επενδύσεις και η νέα εποχή στον σύλλογο. Οι Κίτρινοι προχωρούν άμεσα σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του, ενώ ο "συμπαίκτης" στην ΠΑΕ θα βάλει ένα σημαντικό ποσό για να βοηθήσει την ομάδα τόσο άμεσα όσο και με έργα για το μέλλον.

Πολλή σκόνη έχει σηκωθεί τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ τού Άρη για τον σύλλογο και την επόμενη μέρα του, καθώς είναι σαφές ότι ο Θοδωρής Καρυπίδης είναι ανήσυχος άνθρωπος και φυσικά "ψάχνεται" διαρκώς για το καλύτερο.

Πάνω σε αυτή τη συλλογιστική είναι και η αναζήτηση επενδυτή/συμπαίκτη στην ΠΑΕ Άρης, καθώς είναι σαφές ότι ο σύλλογος πρέπει να αυξήσει το καύσιμο του και να βγει ακόμα πιο επιθετικά ήδη από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι έχει προκηρυχθεί αύξηση στο Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ ύψους 4 εκατ. ευρώ, ενδεικτικό του ότι κάτι υπάρχει στα σκαριά.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η δήλωση του Θ. Καρυπίδη στη Live Sport και στον συνάδελφο Νίκο Πετρουλάκη, καθώς αποκάλυψε "Θα παραμιλάνε όλοι με τον Άρη!". Πάμε να δούμε αναλυτικά πώς θα παραμιλάνε όλοι.

Έρχονται λεφτά - Θα πέσουν στην αναβάθμιση του ρόστερ - Πού θα πάρει παίκτες

Ο Καρυπίδης ψάχνει εδώ και αρκετό καιρό για επενδυτή που θα έρθει στην ΠΑΕ και θα είναι συμπαίκτης του - Ούτε κατά διάνοια δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την ομάδα. Αρχικά είχε κινηθεί στις ΗΠΑ, που υπάρχουν πολλοί ομογενείς με μεγάλη οικονομική επιφάνεια (όπως είναι, για παράδειγμα, ο Τομ Παπαδόπουλος του Ηρακλή, από τον οποίο είχε λάβει χορηγία ο Καρυπίδης παλιότερα!), μετά έδειξε κινητικότητα στην Κίνα, ενώ υπήρξε και η περίπτωση του Νικόλα Τριμμάτη.

Ο συγκεκριμένος εμφανίστηκε ως εγγυητής για τη δημιουργία τού νέου γηπέδου της ΠΑΕ αλλά αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε η προοπτική για να βοηθήσει την ομάδα. Το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει παρτίδες ξανά με τις ΗΠΑ, που έχει βρεθεί άνθρωπος - Από τη Θεσσαλονίκη προκύπτει ότι είναι συνεργάτης τού Γιώργου Πρασσά, της Καλαμάτας - Συνεργάτης τόσο στενός που είναι λες και τα λεφτά τα δίνει ο Πρασσάς.

Τι θα γίνει στη συνέχεια. Η αύξηση του ΜΚ είναι ανοιχτή μέχρι το τέλος του χρόνου και αναμένεται να καλυφθεί πλήρως. Τι θα γίνουν αυτά τα χρήματα; Θα δοθούν στο σύνολό τους για την αναβάθμιση του ρόστερ. Σε ποιές θέσεις θα πάρει παίκτες ο Άρης; Οπωσδήποτε έναν σέντερ φορ επιπέδου, έναν στόπερ επιπέδου, κι ένα εξτρέμ που θα κάνει τον Λουίς Πάλμα μακρινή ανάμνηση.

"Θα πάρει 3 παίκτες αλλά θα φύγουν και κάποιοι από την ομάδα", μας είπε πηγή άριστα ενημερωμένη γύρω από το ρεπορτάζ του Άρη και πρόσθεσε για το θέμα του επενδυτή/συμπαίκτη: "Μέχρι τέλος Δεκέμβρη θα έχει τελειώσει οριστικά το θέμα, ίσως να έχει τελειώσει και νωρίτερα".

Αναβάθμιση και στο αθλητικό κέντρο - Φτιάχνει και ξενοδοχείο

Στα σχέδια του Καρυπίδη είναι να αναβαθμίσει και το προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Νέο Ρύσιο, πέρα από το ρόστερ των Κίτρινων. Μάλιστα, ήδη έχει αρχίσει να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις εκεί, καθώς τα δύο γήπεδα που υπάρχουν εκεί θα γίνουν τέσσερα με την προοπτική να φτάσουν τα έξι!

Ένα από αυτά, μάλιστα, μπορεί να γίνει πλαστικό, για να βοηθάει σε όλες τις καιρικές συνθήκες αλλά και για να το αξιοποιεί και η ακαδημία του συλλόγου. Τι άλλο σκοπεύει να φτιάξει στο Νέο Ρύσιο ο Καρυπίδης; Ένα μικρό ξενοδοχείο, 20-25 δωματίων, προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερη πληρότητα το αθλητικό κέντρο.

Έτσι η ομάδα θα μπορεί να αποσύρεται εκεί πριν από τα σημαντικά ματς, ενώ θα μπορεί να φιλοξενεί και μικρό αριθμό παιδιών από τις ακαδημίες. Με δεδομένο ότι υπάρχουν ήδη αποδυτήρια, χώρος για φαγητό, γυμναστήριο, γραφεία, η ανέγερση ενός χώρου που θα μπορεί να φιλοξενεί ποδοσφαιριστές (όπως φυσικά και τα νέα γήπεδα), θα κάνει το αθλητικό κέντρο τού Άρη ελκυστικό προορισμό για ομάδες που θέλουν να κάνουν προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη. 

Αυτόν προσέχει σαν τα μάτια του ο Καρυπίδης - "Επιβίωσε από τους πιτσιρικάδες που έχουν χαθεί"

Θέμα στα Μέσα έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η παρουσία τού νεαρού Μιχάλη Παναγίδη στην 11άδα του Άρη, που δείχνει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του για σημαντική καριέρα. Δεν έχει νόημα να περιαυτολογησουμε και να θυμίσουμε ότι έχουμε γράψει για τον Παναγίδη (που έλαβε κλήση από την εθνική U21) ήδη από τα τέλη Σεπτέμβρη.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να πούμε ότι ο Καρυπίδης τον έχει σαν τα μάτια του, καθώς πιστεύει ότι πρόκειται για λίρα 100, που μπορεί σε μερικά χρόνια να κάνει μεγάλη μεταγραφή. "Είναι ο μοναδικός που επιβίωσε από μια γενιά πιτσιρικάδων που είχε ο Άρης στα τμήματα υποδομής του, αλλά για τον έναν ή τον άλλον λόγο χάθηκαν για την ομάδα", ανέφερε πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στον σύλλογο για τον νεαρό άσο. Σε μια εποχή που η ομάδα ιδρύει τα Aris Soccer Scholl (σε συνδυασμό με ακαδημίες ποδοσφαίρου ανά την Ελλάδα), για να προχωρήσει ξανά σε παιδομάζωμα.

Μαθαίνουμε ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που γνωρίζει όσο κανείς άλλος τα μυστικά τής θέσης στον Άρη, τον έχει υπό την καθοδήγησή του, τον συμβουλεύει, τον βοηθάει.  Ο Παναγίδης παίζει τόσο αριστερά όσο και δεξιά ως εξτρέμ (είναι αριστεροπόδαρος), ενώ με την U19 των Κίτρινων έχει αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό. Οι Κίτρινοι πρέπει να τον προσέξουν αν θέλουν μετά από καιρό να βγάλουν ένα παιδί από τα σπλάχνα τους.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνω-κάτω ο Ολυμπιακός με Σκάρπα - Η γυναίκα του αποφάσισε για μεταγραφή - "Θα έλεγαν ποιος Φορτούνης..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags