Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτά τα δεδομένα για την επιστροφή Μπερνάρ στη Βραζιλία - Σημαντική απόφαση για στόπερ στον ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-20 14:24:00

Τα δεδομένα για την επιστροφή Μπερνάρ στη Βραζιλία - Σημαντική απόφαση για στόπερ στον ΠΑΟ

Sportdog Team
Τα δεδομένα για την επιστροφή Μπερνάρ στη Βραζιλία - Σημαντική απόφαση για στόπερ στον ΠΑΟ

Οι Πράσινοι έχουν ξεκινήσει να στρέφουν την προσοχή τους στην επανέναρξη του πρωταθλήματος όμως συνεχίζουν να ασχολούνται τόσο με τις αποχωρήσεις όσο και τις προσθήκες ενόψει Ιανουαρίου.

Παναθηναϊκός: Για τις σκέψεις των Πρασίνων ώστε να ενισχύσουν την άμυνά τους, αλλά και τα όσα γράφονται στη Βραζιλία για τον Μπερνάρ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Αθανασίου, σημειώνοντας ότι ο Βραζιλιάνος δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την ομάδα καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024.

«O Mπερνάρ τον Ιανουάριο δεν θα φύγει διότι έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Τα δημοσιεύματα δεν είναι αβάσιμα γιατί οι Βραζιλιάνοι γενικότερα επιστρέφουν στην πατρίδα τους ώστε να κλείσουν εκεί την καριέρα τους. Εξελίξεις άμεσες δεν θα υπάρξουν αφού ο Μπερνάρ υπολογίζεται 100% από τον προπονητή και είναι κομβικός για την ομάδα».

Παράλληλά ο έμπειρος ρεπόρτερ παρουσίασε το προφίλ του στόπερ που θέλει ο Παναθηναϊκός τονίζοντας ότι θα κινηθεί για τον δανεισμό παίκτη, αφού πέραν των τραυματισμών και των επιστροφών στην ομάδα υπάρχουν τέσσερις στόπερ που δεσμεύονται με συμβόλαια ως το 2026 και το 2027.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προχωρημένες επαφές με ελληνική ομάδα ο Σακό - Ταξίδι Παπαδημητρίου με δύο ονόματα στόπερ για ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags