Facebook Pixel Ματίας Αλμέιδα - ΑΕΚ: "Δεν θέλει να φύγει ο Αλμέιδα, αλλά... - Υπέρτατη διάκριση για την ΑΕΚ - Ούτε ο Μελισσανίδης θα έλεγε... όχι"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-20 14:37:00

"Δεν θέλει να φύγει ο Αλμέιδα, αλλά... - Υπέρτατη διάκριση για την ΑΕΚ - Ούτε ο Μελισσανίδης θα έλεγε... όχι"!

του Γιώργου Κτενά
"Δεν θέλει να φύγει ο Αλμέιδα, αλλά... - Υπέρτατη διάκριση για την ΑΕΚ - Ούτε ο Μελισσανίδης θα έλεγε... όχι"!

Φούντωσαν οι φήμες για το μέλλον του Αργεντινού προπονητή, ο οποίος μπορεί να έχει άριστες σχέσεις με τη διοίκηση, ωστόσο υπάρχει μία ομάδα για την οποία θα άφηνε την Ένωση...

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε το ρεπορτάζ τής ΑΕΚ το δημοσίευμα που θέλει τον Ματίας Αλμέιδα να βρίσκεται στη λίστα τής εθνικής ομάδας της Αργεντινής. Όχι γιατί ο 49χρονος τεχνικός δεν το αξίζει - Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Αλλά γιατί είναι σίγουρα πολύ τιμητική μια τέτοια προοπτική και δεν γίνεται να αφήσει κανέναν προπονητή στον πλανήτη ασυγκίνητο.

Ο Πελάδο, βέβαια, πρόλαβε να ρίξει νερό στην πυρκαγιά που πήγε να ανάψει, καθώς με δηλώσεις του σχολίασε ότι έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και το μόνο που σκέφτεται είναι η ομάδα και οι φετινοί της στόχοι.

Μπορεί ο Αλμέιδα να γίνει διάδοχος του Σκαλόνι στον πάγκο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας; Γιατί έχει ξεχωρίσει (και) τη δική του περίπτωση η ομοσπονδία ποδοσφαίρου στην Αργεντινή, πότε να περιμένουμε εξελίξεις και πώς θα το έπαιρναν οι οπαδοί τής Ένωσης αν ο Ματίας αποχωρούσε από τους Κιτρινόμαυρους για να γίνει ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνικη ομάδα της χώρας του;

Ο Γιάννης Ντούζγος, πεπειραμένος δημοσιογράφος στο ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής, μίλησε στο sportdog για το θέμα και την προοπτική που μπορεί να υπάρξει για τον τεχνικό της Ένωσης.

"Για αυτό θέλει τον Αλμέιδα η Εθνική Αργεντινής - Τον παίρνει το ερχόμενο καλοκαίρι; - Δεν θέλει να φύγει από την ΑΕΚ"

"Ο νέος προπονητής τής Εθνικής Αργεντινής είναι κάτι που απασχολεί, γιατί ο Σκαλόνι θεωρεί ότι έχει κλείσει τον κύκλο του και θέλει να δουλέψει σε σύλλογο ξανά. Αλλά και ο Αλμέιδα δε νομίζω ότι θέλει να φύγει από την ΑΕΚ τώρα, ενώ και η ομοσπονδία ποδοσφαίρου τής Αργεντινής θέλει να κρατήσει παραπάνω τον Σκαλόνι γιατί υπάρχει και το Κόπα Αμέρικα το ερχόμενο καλοκαίρι", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ίσως τον προετοιμάζουν ότι τον έχουν στη λίστα τους και υπάρξει ξανά ενδιαφέρον το ερχόμενο καλοκαίρι".

"Δεν θα έλεγε κανείς τίποτα στον Αλμέιδα - Αυτός μπορεί να του φάει τη θέση - Υπέρτατη διάκρισή"

Θεωρείς ότι μπορεί να αποχωρήσει;

"Να δούμε πώς θα τελειώσει η σεζόν στην ΑΕΚ, αλλά αν έφευγε με την Εθνική δεν θα του έλεγε κανείς τίποτα. Από μικρό παιδί είναι στις εθνικές, τον γνωρίζουν, αλλά θεωρώ ότι για το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνει κάτι αν είναι να γίνει".

Σημαντική διάκριση για τον Αλμέιδα και την ΑΕΚ;

"Υπέρτατη διάκριση, αλλά ο Αλμέιδα πάντα ήταν στις εθνικές και τον γνωρίζουν. Το στιλ ποδοσφαιρου που παίζει ο Αλμέιδα ταιριάζει σε αυτό που θέλουν".

Θα μπορούσε να συνυπάρξει στην Εθνική ομάδα και στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα;

"Δεν είναι εφικτό αυτό. Αλλά πρέπει να δούμε και το θέμα του Σκαλόνι: Θα βρει ομάδα να του ταιριάζει; Γιατί αν δεν βρει, μπορεί να θελήσει να παραμείνει στη θέση του για καιρό".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προχωρημένες επαφές με ελληνική ομάδα ο Σακό - Ταξίδι Παπαδημητρίου με δύο ονόματα στόπερ για ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags