Facebook Pixel Φώτης Ιωαννίδης: Η στάση του Παναθηναϊκού για Ιωαννίδη - Επιμένει η Άιντραχτ - Το έχει πάρει απόφαση ο Αλαφούζος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-21 08:08:00

Η στάση του Παναθηναϊκού για Ιωαννίδη - Επιμένει η Άιντραχτ - Το έχει πάρει απόφαση ο Αλαφούζος!

Sportdog Team
Η στάση του Παναθηναϊκού για Ιωαννίδη - Επιμένει η Άιντραχτ - Το έχει πάρει απόφαση ο Αλαφούζος!

Το όνομα του διεθνούς άσου έχει εμπλακεί σε σενάρια για ομάδες του εξωτερικού, με την Άιντραχτ Φρανφκούρτης να είναι μία από τις ενδιαφερόμενες.

Σε... beast mode βρίσκεται τη φετινή χρονιά ο Φώτης Ιωαννίδης έχοντας σκοράρει 8 γκολ, ενώ έχει και 4 ασίστ σε 20 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βλέπει το όνομά του να φιγουράρει στις λίστες μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων όπως της Στουτγκάρδης και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την δεύτερη μάλιστα να δείχνει έντονο ενδιαφέρον και να επιμένει για να αποσπάσει το "ναι" των Πράσινων για τον 23χρονο επιθετικό.

Σύμφωνα πάντως με τα ρεπορτάζ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι κάθετη ως προς την περίπτωση του Ιωαννίδη, αφού αρνείται οποιαδήποτε συζήτηση παραχώρησής τους τον χειμώνα, την ώρα που ο παίκτης έχει και συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2027.

Ο ίδιος, μάλιστα, δήλωσε χθες στο περιθώριο του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Γαλλία, ότι αυτή τη στιγμή στο μυαλό του βρίσκεται μόνο το Τριφύλλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό τα… έσκασε ο ΠΑΟ για Ναν - "Καμπανάκι" για δύο παίκτες του Αταμάν - Ανοιχτό για μεταγραφή έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags