Facebook Pixel ΑΕΚ: Κετσετζόγλου: "Τι ισχύει με τον τραυματισμό Γκαρσία - Θα ‘ναι κρίμα να προκριθεί η ΑΕΚ και να..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-21 12:25:00

Κετσετζόγλου: "Τι ισχύει με τον τραυματισμό Γκαρσία - Θα ‘ναι κρίμα να προκριθεί η ΑΕΚ και να παίξει με..."

Sportdog Team
Κετσετζόγλου: "Τι ισχύει με τον τραυματισμό Γκαρσία - Θα ‘ναι κρίμα να προκριθεί η ΑΕΚ και να παίξει με..."

Στα δεδομένα (εν αναμονή των εξετάσεων) για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία και την τεράστια προσοχή που χρειάζεται μετά την τιμωρία της UEFA αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για τον νέο «πονοκέφαλο» που προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Λιβάι Γκαρσία μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι στην Ένωση δεν έχουν εικόνα για την κατάσταση του παίκτη και το μόνο που γνωρίζουν είναι ότι οι ενοχλήσεις επικεντρώνονται σε έναν μώλωπα στους κοιλιακούς από το ματς με τη Μαρσέιγ.

Παρόλα αυτά είναι ξεκάθαρο, όπως τόνισε, ότι ο τραυματισμός οφείλεται σε χτύπημα και όχι σε σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, κάτι που δημιουργεί ελπίδες ενόψει της μαγνητικής ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Κατά τ’ άλλα, στάθηκε και στην τιμωρία (με αναστολή) της ΑΕΚ από την UEFA, τονίζοντας ότι χρειάζεται τεράστια προσοχή πλέον με την Μπράιτον, γιατί θα είναι κρίμα να συνεχίσει η ομάδα στην Ευρώπη και το επόμενο εντός έδρας ματς να το δώσει με άδειο πέταλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα μεταγραφή από Άρη σε ΑΕΚ - Λόγω… Αλμέιδα χάθηκε ο Πάλμα - Εκτόξευσε την τιμή του Γκαστόν ο Ορτέγκα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags