Facebook Pixel Super League: "Κατακεραυνώνουν" το ελληνικό ποδόσφαιρο οι Γάλλοι: "Βία οπαδών, διαφθορά και ύποπτα στοιχήματα" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-21 15:46:00

"Κατακεραυνώνουν" το ελληνικό ποδόσφαιρο οι Γάλλοι: "Βία οπαδών, διαφθορά και ύποπτα στοιχήματα" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Κατακεραυνώνουν" το ελληνικό ποδόσφαιρο οι Γάλλοι: "Βία οπαδών, διαφθορά και ύποπτα στοιχήματα" (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ-κόλαφος των Γάλλων για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με αφορμή το παιχνίδι της Γαλλίας στην Ελλάδα απόψε, τα γαλλικά Μέσα και συγκεκριμένα η εφημερίδα "Equipe" και η ιστοσελίδα "So Foot", κάνουν αναφορά σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, δίνοντας έμφαση στη βία και τη διαφθορά.

«Βία οπαδών, αδυναμίες πληρωμών, διαφθορά, ύποπτα στοιχήματα. Οι ελληνικές ομάδες μάταια αγωνίζονται να εξαφανίσουν τα κακά που τους υπονομεύουν», αναφέρει η "Equipe", η οποία συνοδεύει το θέμα της με μια φωτογραφία από το επεισοδιακό ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ενώ γίνονται αναφορές στα οπαδικά επεισόδια, που είναι συχνά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Στην ιστοσελίδα "So Foot" σημειώνεται χαρακτηριστικά: «Ένα περιβάλλον που κυριαρχείται από βία και διαφθορά, περιορισμένο επίπεδο παιχνιδιού και ανύπαρκτη αθλητική πολιτική. Όπως κι η Ελλάδα, έτσι και το ποδόσφαιρο της χώρας παλεύει να βγει από τη μαυρίλα».

Επίσης, γίνεται αναφορά και στην πορεία της Εθνικής Ελλάδας, που τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έχει καταφέρει να δώσει το "παρών" σε κάποια μεγάλη διοργάνωση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση Μαρινάκη σε ΕΠΟ για ΑΕΚ, Δημητριάδη, Εθνική, Πογέτ και Κομίνη - "Η Κυβέρνηση δεν επιθυμεί την κάθαρση"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags