Facebook Pixel Φώτης Ιωαννίδης - Παναθηναϊκός: Οριστική απόφαση Αλαφούζου για Ιωαννίδη - Πωλείται με περισσότερα από Δουβίκα - "Πρόβλημα" ο Κομπότης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-21 15:53:00

Οριστική απόφαση Αλαφούζου για Ιωαννίδη - Πωλείται με περισσότερα από Δουβίκα - "Πρόβλημα" ο Κομπότης!

Οι Μιχείες

Το "ψέμα" για Άιντραχτ, ο Γενάρης και το ποσοστό μεταπώλησης. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για τον Έλληνα φορ του Παναθηναϊκού, τι συμβαίνει με την ομάδα της Φρανκφούρτης, το scouting ενόψει Ιανουαρίου και τις... απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Μετά την Στουτγάρδη ήταν η σειρά της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να εμφανιστεί από γερμανικά μ.μ.ε. όχι ως (απλά) ενδιαφερόμενη για τον Φώτη Ιωαννίδη αλλά έτοιμη να καταθέσει επίσημη προσφορά στον Παναθηναϊκό για την αγορά του! 

Μάλιστα το γερμανικό Sky αυτή τη φορά έκανε και αναφορά σε υποτιθέμενα πόσα και αυτά όμως στο περίπου. Για να ακολουθήσει, όπως αναμενόταν, η σχετική αναπαραγωγή, χωρίς όμως, την απαιτούμενη έρευνα ή τοποθέτηση στα περισσότερα ελληνικά μ.μ.ε.

Πάμε, λοιπόν, να πιάσουμε την υπόθεση Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ιωαννίδη και από την καλή της αλλά κυρίως από την... ανάποδη της.

1. Ο Παναθηναϊκός για την επερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχει κρεμάσει στον διεθνή του striker την πινακίδα no sale. Και αυτή δεν πρόκειται να βγει τώρα, παρά μόνο το ερχόμενο καλοκαίρι. Defacto αυτό, όπως λένε και στην Αμάρυνθο...

2. Με την τρομερή σεζόν που κάνει φέτος ο Ιωαννίδης, τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο πλέον και με την Εθνική Ελλάδος, είναι απολύτως φυσιολογικό και αποτελεί την πάσα αλήθεια, ότι το τελευταίο τρίμηνο δεν υπάρχει τμήμα scouting στην Ευρώπη, που δεν γνωρίζει και έχει ασχοληθεί με τον Ευβοιώτη σέντερ...

3. Λογικό είναι, λοιπόν, πολλές ευρωπαϊκές ομάδες ακόμα και από top πρωταθλήματα όπως το γερμανικό το ιταλικό αλλά ακόμα και από το BIC 3 της Πορτογαλίας, που ψάχνουν για σέντερ φορ το Γενάρη να τον έχουν βάλει στις μεταγραφικές τους λίστες. Αυτό όμως, ειδικότερα για την Άιντραχτ, στο δεδομένο timing μάλιστα, δεν στοιχειοθετεί επίσημο ενδιαφέρον, πόσο μάλλον κατάθεση πρότασης και διαπραγμάτευσης από πλευράς Φρανκφούρτης. Ξεκάθαρο...

4. Ο Αλαφούζος θέλει να κάνει και αυτός μελλοντικά μία υπερήφανη πώληση, που θα... γράψει ιστορία στον Παναθηναϊκό. Δηλαδή με οκταψήφιο ποσό και σίγουρα πάνω από τα 10 εκατομμύρια. Ειδικότερα με τον Ιωαννίδη υπάρχει ένα ... συγκριτικό πλαφόν, κατά κάποιο τρόπο, και έχει να κάνει με το transfer fee που πουλήθηκε ο Δουβίκας στη Θέλτα το καλοκαίρι και ήταν 12.000.000 ευρώ.

5. Με την έννοια πώς ο Ιωαννίδης, ο οποίος έχει γίνει πλέον ο βασικός φορ του ΠΑΟ & της γαλανόλευκης, πού παίζει και είναι πολύ καλός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ανεξαρτήτου αντιπάλου, είναι συνομήλικος του Δουβίκα και ανήκει σε μία από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες και όχι στην Ουτρέχτη,θα πρέπει να πιάσει και να πουληθεί σε τιμή μεγαλύτερη!!! Κατά συνέπεια με τα 7 εκατομμύρια που γράφουν οι Γερμανοί δεν γίνεται ούτε καν κουβέντα. Με τα διπλά ναι...

 6. Δεν βλέπω να γίνεται αναφορά -ίσως γιατί κάποιοι το αγνοούν οι άλλοι το... ξεχνούν - πως ο Κομπότης του Λεβαδειακού έχει βάλει/κρατήσει ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό στο εξωτερικό. Το οποίο μάλιστα διατηρήθηκε και μετά την πρόσφατη ανανέωση συμβολαίου του παίκτη. Κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση πώλησης του Ιωαννίδη το καθαρό έσοδο για τους πράσινους περιορίζεται, οπότε θα πρέπει να ζητήσουν όσο το δυνατόν υψηλότερη τιμή. Επιμένω πώς το ποσοστό του Κομπότη για τον Ιωαννίδη -προσοχή κάποιοι στην ελληνική πιάτσα agents υποστηρίζουν πώς αυτό φτάνει σχεδόν σε ποσοστό συνιδιοκτησίας!!!- σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει τα δεδομένα μίας μελλοντικής πώλησης του Ιωαννίδη!!

7. Με βάση τις δικές μου πήγες στη Γερμανία το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Ιωαννίδη είναι άκρως φιλολογικό. Τουλάχιστον όταν μιλάμε για το σήμερα. Από κει και πέρα το συγκεκριμένο θέμα/δημοσίευμα του γερμανικού Sky κάνει μπαμ από μακριά πώς είναι περισσότερο δημοσιογραφικό. Με ποσά στο... περίπου και με απόκλιση ενός εκατομμυρίου, πετώντας κι ένα bonus το οποίο δεν ορίζεται καν και ο καθένας μπορεί να το τραβήξει όσο θέλει...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό τα… έσκασε ο ΠΑΟ για Ναν - "Καμπανάκι" για δύο παίκτες του Αταμάν - Ανοιχτό για μεταγραφή έκπληξη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags