Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φοβερές ατάκες Νικολογιάννη για Ιωαννίδη και... μεταγραφή - "Είναι αστείο αυτό το ποσό"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-21 17:40:00

Φοβερές ατάκες Νικολογιάννη για Ιωαννίδη και... μεταγραφή - "Είναι αστείο αυτό το ποσό"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Νικολογιάννη για Ιωαννίδη και... μεταγραφή - "Είναι αστείο αυτό το ποσό"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Νικολογιάννη, ο οποίος σχολιάζει το έντονο ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Παναθηναϊκός: Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να έχει παίκτες που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση του Euro, και στάθηκε στην παρουσία του Βέρμπιτς ο οποίος έχει ανέβει ψυχολογικά μετά και το χθεσινό του γκολ.

«Είναι αστείο το ποσό των 8 εκατομμυρίων», σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης για το ρεπορτάζ περί ενδιαφέροντος από την Άιντραχτ για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός στις επαφές που έχει δεχθεί μέχρι τώρα για την μεταγραφή του διεθνούς επιθετικού τον Ιανουάριο η απάντησή του ήταν ότι «δεν πωλείται». Πρόσθεσε ότι τα χρήματα τα οποία φέρεται να προσφέρει η γερμανική ομάδα είναι αυτά τα οποία ο Παναθηναϊκός ήθελε για να ξεκινήσει τις συζητήσεις για τον παίκτη πριν δύο χρόνια. Τώρα το ποσό αυτό δεν έχει καθοριστεί αλλά θα είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερο από αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβαλε τα γυαλιά και στον Παναθηναϊκό ο Ιωαννίδης - Μόνος του κόντρα σε όλους - Δεν υπάρχει το "δεν πωλείται"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags