Facebook Pixel Φώτης Ιωαννίδης: "Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για τον Ιωαννίδη" - Το ρεπορτάζ Αθανασίου για τον διεθνή στράικερ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-22 13:41:00

"Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για τον Ιωαννίδη" - Το ρεπορτάζ Αθανασίου για τον διεθνή στράικερ!

Sportdog Team
"Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για τον Ιωαννίδη" - Το ρεπορτάζ Αθανασίου για τον διεθνή στράικερ!

Ο Έλληνας επιθετικός έχει συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα μετά το χθεσινό του γκολ κόντρα στην Γαλλία.

Στην εξαιρετική εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη και χθες με την Εθνική ομάδα απέναντι στη Γαλλία στάθηκε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού επεσήμανε ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση αυτή την χρονική στιγμή για την τιμή πώλησης του, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι δεν πωλείται τον Ιανουάριο από τους πράσινους.

 

«Ο Ιωαννίδης κατάφερε σε δύο παιχνίδια να κερδίσει τη θέση του βασικού στην Εθνική ομάδα, είναι κάτι πολύ σημαντικό για την Εθνική αλλά και για τον Παναθηναϊκό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού, αυτό στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη στην επανέναρξη της Super League επεσήμανε ότι οι πράσινοι οφείλουν μια μεγάλη νίκη σε ένα εφετινό παιχνίδι πρωταθλήματος και είναι κάτι που θα βοηθήσει αρκετά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναπάντεχη είδηση για Ντόρσεϊ - Χαμός με τουρκικό ρεπορτάζ που "δείχνει" ΠΑΟ - Στη... γωνία ο Γιαννακόπουλος! (pic-vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags