Facebook Pixel ΕΠΟ: Καλά πήγε αυτό! Η ΕΠΟ άλλαξε 2 ματς για το Κύπελλο, αλλά όχι το ΠΑΟ - Ολυμπιακός και το ΑΕΚ - Άρης
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-23 19:20:00

Καλά πήγε αυτό! Η ΕΠΟ άλλαξε 2 ματς για το Κύπελλο, αλλά όχι το ΠΑΟ - Ολυμπιακός και το ΑΕΚ - Άρης

Sportdog Team
Καλά πήγε αυτό! Η ΕΠΟ άλλαξε 2 ματς για το Κύπελλο, αλλά όχι το ΠΑΟ - Ολυμπιακός και το ΑΕΚ - Άρης

Στον... αέρα συνεχίζει να είναι τόσο το ντέρμπι αιωνίων, όσο και το παιχνίδι των Κίτρινων με την Ένωση για τους 16 του Κυπέλλου, μιας και η αστυνομία έχει τονίσει ότι δεν μπορεί να δώσει το ΟΚ για την διεξαγωγή τους.

ΕΠΟ: Συνεχίζεται το... μπάχαλο με τους αγώνες Κυπέλλου για τη φάση των 16 μιας και μπορεί η Ομοσπονδία να άλλαξε την ώρα δύο αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας και συγκεκριμένα των  Λεβαδειακός - Νίκη Βόλου, που ορίστηκε για τις 16:00 και ΠΑΟΚ - Βόλος, που είνια προγραμματισμένο για τις 18:00,  που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, όμως δεν έγινε κάποια αλλαγή στα υπόλοιπα που... καίνε.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι στιγμής τα παιχνίδια Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης παρέμειναν ως έχουν, παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία έχει ζητήσει από την ΕΠΟ να αλλάξουν ημερομηνία, μιας και το πρώτο είναι την ίδια ημέρα με την επέτειο  της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και το δεύτερο γιατί θα είναι στην Αθήνα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Γιαννούλη για μεταγραφή και Ελλάδα - "Μου αρέσει το κόκκινο αλλά…" - Πέλκας: "Θα παίξουμε μαζί"! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags