Κώστας Μπράτσος: Για το διαζύγιο με τον Βόλο, τη σχέση του με τον Αχιλλέα Μπέο, αλλά και για τη μάχη της κορυφής, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο Έλληνας τεχνικός.

Για τον Φεράρι: «Τον είχα σε πολλά παιχνίδια και ως πρώτος προπονητής στον Βόλο. Και εμένα μου είχε τύχει να είναι τραυματίας και να έχει έναν αστράγαλο διπλάσιο από τον άλλο και με πίεζε να παίξει. Εγώ ήμουν σίγουρος για το τι παίκτης είναι και τι μπορεί να μου προσφέρει και τελικά παρά τον τραυματισμό του τον χρησιμοποίησα και μάλιστα ήταν από τους καλύτερους στην αναμέτρηση. Αλλά ήταν ρίσκο η επιλογή να τον βάλω να αγωνιστεί γιατί θα μπορούσε να γίνει χειρότερα»

Για το διαζύγιο με τον Βόλο: «Στην ομάδα ήμουν για τέσσερις αγωνιστικές περιόδου. Η φετινή δεν έχει τελειώσει, είμαστε στο 1/3 του Πρωταθλήματος, προπονητής άλλαξε, έγιναν γενναίες αλλαγές στην ομάδα και στο τέλος θα δούμε αν ήταν πετυχημένη ή όχι η χρονιά. Εύχομαι το καλύτερο στην ομάδα. Δεν μου αρέσει να στέκομαι τι έγινε στο παρελθόν, δεν εξυπηρετεί κάτι και γι΄ αυτό δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι. Πάντα σε μια ομάδα επικρατεί το καλό του συλλόγου. Οπότε τον εαυτό μας τον βάζουμε σε δεύτερη μοίρα. Είμαι ευγνώμων γι΄ αυτά που έζησα στην ομάδα με τους παίκτες, τους συνεργάτες μου και τον Αχιλλέα Μπέο. Έφυγα γεμάτος ποδοσφαιρικά. Κρατάω μόνο τα θετικά. Όλοι βάλαμε το καλό της ομάδας. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι έγινε με τον κ. Μπέο, αλλά αυτό που ήθελα να τονίσω ότι η συνεργασία που έχει ο ίδιος με τους προπονητές είναι ιδιαίτερος, κάθεται κουβεντιάζει μαζί σου, είναι ζεστός και οικείος στους προπονητές. Όχι μόνο ξέρει ποδόσφαιρο, αλλά και πώς να διαχειρίζεται τους ανθρώπους της ομάδας και να παίρνει απ΄ όλους το 100%. 

Αν κρίνουμε βαθμολογικά, η φετινή συγκομιδή δεν ήταν η ίδια με τις προηγούμενες χρονιές, όμως εγώ είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και τι μπορούσαν να δώσουν και να βγάλουν στο γήπεδο. Με δύο αποτελέσματα θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα απλώς κάποια λάθη μας το στέρησαν. Πιστεύω θα έρθουν τα αποτελέσματα στο μέλλον. Πολλές φορές σκοράραμε σε ματς που δεν ήμασταν και τόσο καλοί. Για παράδειγμα με τον Άρη δύο φορές τον κέρδισα χωρίς να είμαι καλύτερος στο γήπεδο. Ωστόσο, δεν έγινε φέτος το ίδιο». 

Για τον Άρη: «Αν πρέπει να συγκρίνω τον Άρη, ήταν πολύ καλύτερος από τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους». 

Για τη μάχη της κορυφής: «Για μένα το φετινό Πρωτάθλημα είναι πολύ καλύτερο από το περσινό απ΄ όλες τις απόψεις. Για τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο θα έλεγα η κάθε μία έχει την ταυτότητά της και διαφορετικό στυλ παιχνιδιού κι αυτό το κάνει πιο ελκυστικό το ποδόσφαιρο. Όλοι μιλούν για τους Έλληνες προπονητές και αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι πρέπει να δώσουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες τεχνικούς», είπε ο Κώστας Μπράτσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Γιαννούλη για μεταγραφή και Ελλάδα - "Μου αρέσει το κόκκινο αλλά…" - Πέλκας: "Θα παίξουμε μαζί"! (Vid)