Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το μεγάλο λάθος στον ΠΑΟΚ με τον Μάρκο Αντόνιο - Γλιτώνει 6 εκατ. ο Σαββίδης - Ήρθε τραυματίας στην Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-23 19:56:00

Το μεγάλο λάθος στον ΠΑΟΚ με τον Μάρκο Αντόνιο - Γλιτώνει 6 εκατ. ο Σαββίδης - Ήρθε τραυματίας στην Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το μεγάλο λάθος στον ΠΑΟΚ με τον Μάρκο Αντόνιο - Γλιτώνει 6 εκατ. ο Σαββίδης - Ήρθε τραυματίας στην Τούμπα!

Πότε θα παίξει μπάλα, ποια η απόφαση του Λουτσέσκου. Τι συμβαίνει με τον Βραζιλιάνο άσο που ακόμα δεν έχει παίξει στον Δικέφαλο, η εκτίμηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και πώς μπορεί να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι.

Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι το καλύτερο δυνατό - Αυτό, τουλάχιστον, το αναγνωρίζουν όλοι στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει ότι φέτος, με τη μεταγραφική ενίσχυση που υπήρξε το περασμένο καλοκαίρι, δεν υπάρχει περιθώριο για να μην κατακτηθεί κάποιος τίτλος - Ακόμα κι αν αυτός είναι το Κύπελλο Ελλάδας. Που μπορεί να μην είναι πρωτάθλημα αλλά, σε κάθε περίπτωση, θα ανανεώσει την τροπαιοθήκη του Δικεφάλου, μετά από την κατάκτηση του νταμπλ το 2019.

Οπότε ο ΠΑΟΚ, φέτος, είναι ομάδα υψηλών απαιτήσεων, με τους οπαδούς να βρίσκονται κοντά του, και το κλίμα στα αποδυτήρια να θυμίζει οικογένεια. Κι αυτό ακριβώς είναι που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό του Μάρκος Αντόνιο, που δεν βλέπει την ώρα για να αγωνιστεί με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, διεθνής με την U20 και την U23 της Βραζιλίας, ήταν ανακάλυψη του Ζοσέ Μπότο που τον είχε πάρει στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και, μετά από την αποχώρηση του Πορτογάλου από τον ρωσικό σύλλογο, είχε φύγει και ο 23χρονος χαφ για τη Λάτσιο. Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε με την περίπτωσή του γιατί ο Ζ. Μπότο είχε αφήσει λίστα με τα ονόματα που θα μπορούσε να φέρει στην ομάδα, πριν από την αποχώρησή του, και ο Λουτσέσκου είχε "ψηθεί" με αυτή την προοπτική.

Υποτροπή στη θλάση - Πότε θα παίξει μπάλα - 6 εκατ. ευρώ!

Τελικά ο δανεισμός του είχε προχωρήσει, αν και όταν είχε έρθει στην ομάδα κουβαλούσε μια θλάση. Σταδιακά, όμως, επανήλθε και όταν πάτησε χορτάρι για να γυμναστεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ήταν ο καλύτερος. Γιατί η ποιότητά του δεν είναι κάτι που αμφισβητείται (δεν είναι τυχαίο ότι μπορεί να παίξει και στη θέση 10), με αποτέλεσμα να κάνει κάποιες προπονήσεις που είχε σούπερ απόδοση και να γίνει το κακό.

Δηλαδή; Οι άνθρωποι του Δικέφαλου τον πίεσαν για να βρει ρυθμό και να μπει σε αποστολή της ομάδας, με αποτέλεσμα να πάθει υποτροπή! Για αυτό ακόμα δεν έχει δώσει το παρών σε παιχνίδια της ομάδας - Αν και οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι το αργότερο  μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη θα βρεθεί σε αποστολή και θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Λουτσέσκου.

Προφανώς οι άνθρωποι του κλαμπ δεν έχουν ευθύνη για την υποτροπή τού Μάρκος Αντόνιο, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος έδειχνε σε πολύ καλή κατάσταση. Παρόλα αυτά το κακό έγινε και τώρα δεν αυτό δεν αλλάζει. Αυτό που έχει σημασία, τώρα, είναι να κωδικοποιήσουμε όσα γράφουμε τόση ώρα: α) Ο Μάρκος Αντόνιο γουστάρει πολύ όλη τη φάση στον ΠΑΟΚ και το λέει στους ανθρώπους του συλλόγου, β) Η θλάση με την οποία ήρθε στην Ελλάδα υποτροπίασε γιατί η ποιότητά του ήταν τέτοια που ενθουσίασε τους ανθρώπους του κλαμπ, γ) Μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα θα βρεθεί στην αποστολή και την 11άδα της ομάδας.

Να γράψουμε κι ένα τελευταίο που συνδέεται με τα α,β,γ; Ο Δικέφαλος το περασμένο καλοκαίρι κάλυψε το συμβόλαιο του Μάρκος Αντόνιο, έδωσε και 300.000 ευρώ στη Λάτσιο για τον δανεισμό του και έβαλε ρήτρα 6 εκατ. ευρώ για την αγορά το καλοκαίρι του 2024, προσφέροντας παράλληλα στους Ιταλούς και ποσοστό επί των δικαιωμάτων του ύψους 15%.

Αν οι Θεσσαλονικείς έχουν με το μέρος τους τον Βραζιλιάνο άσο στο τέλος της σεζόν, που του αρέσει να βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, τότε τα δεδομένα για την παραμονή του στην ομάδα μπορεί να διαμορφωθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χείμαρρος" Πογέτ για Φορτούνη: "Οπαδοί του Ολυμπιακού μου έλεγαν..." - Ατάκες για προέδρους, συμβόλαιο και "Ντέλια"! (aud)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags