Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε "κολόνα" στην άμυνα ο Μαρτίνεθ - Ποιον επαναφέρει στην 11άδα - Κατεβαίνει με 4-4-2! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-24 08:47:00

Βρήκε "κολόνα" στην άμυνα ο Μαρτίνεθ - Ποιον επαναφέρει στην 11άδα - Κατεβαίνει με 4-4-2! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βρήκε "κολόνα" στην άμυνα ο Μαρτίνεθ - Ποιον επαναφέρει στην 11άδα - Κατεβαίνει με 4-4-2! (ΦΩΤΟ)

Ποιος βγαίνει μπροστά και παίρνει την "μπαγκέτα" στην άμυνα από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ;

Τα προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού έχουν προκαλέσει "πονοκεφάλους" το τελευταίο διάστημα στον Ισπανό τεχνικό, αφού είχε τον Πορόζο να μπαίνει φουριόζος στα ματς, κάνοντας καλές εμφανίσεις, αλλά ένας τραυματισμός να τον βάζει στα "πιτς".

Αυτή η εξέλιξη έβαλε δύσκολα στον Μαρτίνεθ, που σκέφτεται ακόμα και την λύση Ιμπόρα για το κέντρο της άμυνας, όμως δίνει στον τεχνικό των Ερυθρόλευκων την ευκαιρία να δώσει ακόμα περισσότερο χρόνο στον Ανδρέα Ντόη.

Ο 20χρονος στόπερ βγαίνει μπροστά και αναμένεται να βρει ακόμα μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στα επόμενα ματς, αποτελώντας την "κολόνα" της άμυνας μέχρι το τέλος του 2023!

Όσο για την επίθεση, ο Μαρτίνεθ προσανατολίζεται να επαναφέρει στο βασικό σχήμα με τον Παναιτωλικό, τον Στέφαν Γιόβετιτς, κατεβάζοντας τους Πειραιώτες με σχήμα με δύο επιθετικούς (4-4-2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκολτζής "θηρίο" για Ολυμπιακό από Premier - "Σκόρερ, γρήγορος και ψηλός" - Έξι εκατ. για 14 γκολ σε 6 μήνες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags