Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: "Λευκή επιταγή" Ισπανών σε Πάμπλο Γκαρσία - Φήμες για ΠΑΟΚ μαζί με Σάντος - Απόφαση Ιβάν για Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-24 14:21:00

"Λευκή επιταγή" Ισπανών σε Πάμπλο Γκαρσία - Φήμες για ΠΑΟΚ μαζί με Σάντος - Απόφαση Ιβάν για Λουτσέσκου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Λευκή επιταγή" Ισπανών σε Πάμπλο Γκαρσία - Φήμες για ΠΑΟΚ μαζί με Σάντος - Απόφαση Ιβάν για Λουτσέσκου!

Το πλάνο Σαββίδη και η επιστροφή στην Τούμπα του προπονητή που αγαπήθηκε όσο λίγοι στη Θεσσαλονίκη και θεωρεί όμως ότι αδικήθηκε όσο και λίγοι από την ομάδα. Γυρίζει βέβαια ως αντίπαλος και με μοναδικό στόχο τη νίκη...

Δύσκολο λέγεται ότι θα είναι το απόγευμα της 25ης Νοεμβρίου για τον Πάμπλο Γκαρσία, καθώς η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα βρει τον παλαίμαχο άσο και νυν προπονητή τού Πανσερραϊκού να μπαίνει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην Τούμπα - Στο γήπεδο που έχει αγαπηθεί και αποθεωθεί όσο λίγοι ξένοι ή Έλληνες ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου. 

Προφανώς ο Ουρουγουανός τεχνικός επιστρέφει στο σπίτι του, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Και σίγουρα έχει ιδιαίτερη σημασία που το περασμένο καλοκαίρι ο Πάμπλο αποφάσισε ότι δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ β΄ αλλά θα φύγει για να πάει σε ομάδα τής Σούπερ Λιγκ (- πλην του Πανσερραϊκού την πόρτα του είχε χτυπήσει και ο Αστέρας Τρίπολης). Γιατί; προφανώς γιατί δεν έβρισκε άλλο κίνητρο για να συνεχίσει στις υποδομές του Δικέφαλου - Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που στην πρώτη ομάδα είχε καταθέσει τα διαπιστευτήριά του.

Αυτό που μαθαίνει το sportdog από τη Θεσσαλονίκη, είναι ότι ο Πάμπλο δεν τραβάει κανένα ψυχολογικό ζόρι στην Τούμπα - Μάλιστα προετοιμάζει τους παίκτες για να διεκδικήσουν τη νίκη. Είναι φίλος με όλους στον ΠΑΟΚ αλλά θέλει να κερδίσει το ματς - Για 90 λεπτά θα έρθει ως αντίπαλος. Κι αυτό, να έρθει ως αντίπαλος δηλαδή, δεν γίνεται με δικη του πρωτοβουλία.

Το UEFA Pro, η Οσασούνα και το δίδυμο με Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε αποφασίσει το περασμένο καλοκαίρι να διατηρήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην άκρη του πάγκου, παρά το γεγονός ότι έχει το πιο ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο αλλά δεν έχει φέρει τίτλους στη δεύτερη θητεία του. Φέτος ο Ρουμάνος τεχνικός έχει την τελευταία ευκαιρία: Αν πάρει τίτλο, έστω το Κύπελλο, θα συνεχίσει στην ομάδα. Αν δεν ανανεωθεί η τροπαιοθήκη του ΠΑΟΚ φέτος, πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του - Τουλάχιστον με τους νυν οικονομικούς όρους.

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να πούμε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία άμεσα αναμένεται να λάβει το δίπλωμα του UEFA Pro, άρα αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η καριέρα του ως προπονητής. Πού θα μπορούσε να είναι ο επόμενος σταθμός τής καριέρας του αν δεν αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2024 ο Λουτσέσκου από τον Δικέφαλο, για να ανοίξει η θεση; Η Οσασούνα, που έχει λευκή επιταγή για να πάει όποτε θέλει στην ομάδα!

Ο Γκαρσία λατρεύεται σαν Θεό στην ισπανική ομάδα και, από τη στιγμή που θα έχει και το UEFA Pro, μπορεί να πάει όποτε θέλει στην Ισπανία - Ειδικά φέτος που η ομάδα δεν κάνει την περσινή πορεία και, δεν αποκλείεται, στο τέλος τής αγωνιστικής περιόδου να υπάρξει αλλαγή στη θέση του προπονητή.

Πριν από την Οσασούνα (- η αναφορά γίνεται τόσο για την πρώτη ομάδα της οσο και για τη δεύτερη, που παίζει στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου) όμως προτεραιότητα έχει ο ΠΑΟΚ. Θα υπάρξει αλλαγή του Λουτσέσκου στην άκρη τού πάγκου το ερχόμενο καλοκαίρι; Υπάρχουν φωνές από τη Θεσσαλονίκη, πάντως, που αναφέρουν ότι ο Πάμπλο Γκαρσία στη θέση του προπονητή, με τον Φερνάντο Σάντος στα 69 του στον ρόλο του τεχνικού συμβούλου και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια ως αθλητικό διευθυντή, θα παίρνουν και οι τρεις μαζί από όσα λαμβάνει τώρα ο Λουτσέσκου από την ΠΑΕ...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγάλο λάθος στον ΠΑΟΚ με τον Μάρκο Αντόνιο - Γλιτώνει 6 εκατ. ο Σαββίδης - Ήρθε τραυματίας στην Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags