Facebook Pixel ΑΕΚ: Το μήνυμα του Αλμέιδα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα: ’’Να κάνουμε το παιχνίδι μας" - Πού ζήτησε βελτίωση από τους παίκτες
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-24 20:43:00

Το μήνυμα του Αλμέιδα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα: ’’Να κάνουμε το παιχνίδι μας" - Πού ζήτησε βελτίωση από τους παίκτες

Sportdog Team
Το μήνυμα του Αλμέιδα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα: ’’Να κάνουμε το παιχνίδι μας" - Πού ζήτησε βελτίωση από τους παίκτες

Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση της ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και δε θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος στη μάχη της πρωτιάς. Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στις λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για την Ένωση, ώστε να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

Για τις σκέψεις του το διάστημα της διακοπής: «Από τη μία πλευρά είμαι χαρούμενος που οι παίκτες μου πηγαίνουν στις εθνικές. Σίγουρα αλλάζει ο τρόπος της προπόνησης γιατί είμαστε λιγότεροι. Είναι φυσιολογικό σε μια ομάδα που έχει παίκτες που συμμετέχουν στις εθνικές τους να συμβαίνουν αυτά».

Για το τι προλαβαίνει να δουλέψει ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα: «Πρέπει να μπορέσουμε να ξανακάνουμε αυτό που κάνουμε μέχρι τώρα. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε πως επιστρέφουν οι διεθνείς και από εκεί και πέρα προγραμματίζω το επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περίεργο. Να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει και να συλλέξουμε πολλές πληροφορίες για τον αντίπαλο».

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, μια ομάδα πολύ τακτοποιημένη αγωνιστικά. Σε σχέση με πέρυσι έχουν βελτιωθεί. Θέλω να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος έχει καλά στοιχεία».

Για το αν σκέφτεται το ότι πέρυσι είχε ηττηθεί στα Ιωάννινα και τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ περισσότερο: «Για να γίνει η διαφορά το πρώτο που σκέφτομαι είναι το να κερδίσουμε. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να εμβαθύνουμε σε αυτό και να βελτιώσουμε τον τρόπο που παίζουμε. Να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στα τελειώματα και να βάλουμε περισσότερα γκολ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χάνει" Μπακασέτα η ΑΕΚ λόγω Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς - Εξαφάνισε Έλληνα άσο ο Λουτσέσκου, πάει σε ελληνική ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags