Facebook Pixel Παραδοχή Μαρτίνεθ: ’’Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο παιχνίδι’’ - Τι είπε για την αντίδραση της ομάδας του;
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-25 20:08:00

Παραδοχή Μαρτίνεθ: ’’Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο παιχνίδι’’ - Τι είπε για την αντίδραση της ομάδας του;

Sportdog Team
Παραδοχή Μαρτίνεθ: ’’Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο παιχνίδι’’ - Τι είπε για την αντίδραση της ομάδας του;

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ομολόγησε ότι η εκκίνηση της ομάδας του στο ματς δεν ήταν η ιδανική, αλλά αποθέωσε τους παίκτες του για την αντίδραση που έβγαλαν.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για τα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ στάθηκε και στην αντίδραση που έβγαλαν.

Όσα δήλωσε ο Ισπανός κόουτς:

«Αυτό που μένει είναι η νίκη γιατί ο στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε τους αγώνες. Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο ρυθμό του παιχνιδιού, χρησιμοποιήσαμε πολλούς παίκτες όπως ο Μπιανκόν, ο οποίος είχε να παίξει 1.5 χρόνο σε αγώνα υψηλού επιπέδου και χρησιμοποιήσαμε και άλλους παίκτες που δεν είχαν λεπτά συμμετοχής μέχρι τώρα.

Δυσκολευτήκαμε πολύ να μπούμε στο παιχνίδι γιατί όταν βλέπεις το Καραϊσκάκη άδειο, είναι κρίμα, πολύ λυπηρό και δυσάρεστο. Αντιδράσαμε πολύ καλά από το πρώτο ημίχρονο και αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Στη συνέχεια δείξαμε καλό πρόσωπο. Είναι μετά από τη διακοπή και με ένα άδειο γήπεδο, ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τις λίγες ευκαιρίες σε σχέση με άλλα παιχνίδια, ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε: «Χάσαμε πολλές φορές τη μπάλα. Μας έλειπε η ακρίβεια, συμφωνώ ότι δεν είχαμε τον αριθμό των ευκαιριών που συνηθίζουμε να έχουμε. Μας έλειπε η ακρίβεια, χάσαμε πολλές φορές τη μπάλα με λάθη που δεν χρειαζόταν να κάνουμε, αβίαστα λάθη και αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι ο αντίπαλος αμύνθηκε καλά με χαμηλή άμυνα αλλά και στο γεγονός ότι το σύστημα τους τους άφηνε ελεύθερους να κερδίζουν τις μπαλιές.

Κάναμε αβίαστα λάθη, χάναμε τη δεύτερη μπαλιά και γι’ αυτό δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε κυρίως από έλλειψη ακρίβειας στις μπαλιές μας. Ωστόσο η αντίδραση ήταν πολύ καλή, μείναμε πίσω στο σκορ, προηγηθήκαμε 2-1 και στο τέλος ήρθε και το τρίτο γκολ, μία πολύ καλή αντίδραση απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμύνθηκε καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags