Facebook Pixel Μαρτίνεθ: ''Χαρούμενος που δεν αγχωθήκαμε - Αυτό σκέφτομαι για τον Ιμπόρα'' (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-25 20:51:00

Μαρτίνεθ: ''Χαρούμενος που δεν αγχωθήκαμε - Αυτό σκέφτομαι για τον Ιμπόρα'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μαρτίνεθ: ''Χαρούμενος που δεν αγχωθήκαμε - Αυτό σκέφτομαι για τον Ιμπόρα'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 τον Παναιτωλικό με μαέστρο τον Κώστα Φορτούνη και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, σχολίασε την αναμέτρηση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι και το τι κρατάει και τον Ιμπόρα ως στόπερ: «Το πρώτο είναι ότι πήραμε τους 3 βαθμούς. Ήταν μία δύσκολη επιστροφή μετά τις Εθνικές ομάδες και σε ένα άδειο γήπεδο. Από ένα λάθος δεχθήκαμε το γκολ. Όμως είχαμε αντίδραση. Παίξαμε με παίκτης που είχαν να παίξουν 1.5 χρόνο όπως ο Μπιανκόν. Χθες ο Σκάρπα σε μία προσπάθειά του τραυματίστηκε (μόνος του). Ο Ιμπόρα ήταν μία λύση για σήμερα και όποτε χρειαστεί ξανά. Έχουμε παίκτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν. Είναι πράγματα που συμβαίνουν και δεν τα περιμένεις αλλά νομίζω ότι δώσαμε μία καλή απάντηση και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τον Παναιτωλικό: «Είναι μία ομάδα που έχει βελτιωθεί. Με το σύστημα που έχει δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο. Με τις στατικές φάσεις και τον Χουάνπι είδαμε πώς και με τον ΠΑΟΚ δημιουργεί πράγματα. Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι. Είμαι χαρούμενος που δεν αγχωθήκαμε μετά το 0-1. Δεν θέλουμε να συμβαίνουν αυτά. Όμως η ομάδα έβγαλε προσωπικότητα».

Για τους φορ και τις φάσεις που δέχεται η ομάδα: «Για την ερώτηση για τους φορ εξαρτάται από αγώνα σε αγώνα. Δεν εξαρτάται μόνο ποιος φορ είναι αλλά ποιος είναι διαθέσιμος. Εξαρτάται από ποιόν έχει δίπλα σου ο φορ. Εάν έχεις κάποιον με βάθος όπως ο Μασούρας ή ο Καρβάλιο ή ο Μπιέλ. Υπήρξε φάση που έγινε από στατική μπάλα (από τον αντίπαλο). Εάν δούμε ματς της Σίτι, της Ρεάλ ή της Μπαρτσελόνα θα τα δούμε αυτά. Δουλεύουμε για να μην γίνει. Ίσως συμβαίνει επειδή οι αμυντικοί μας είναι έτοιμοι να βγουν μπροστά. Ίσως έγινε με τον Μπιανκόν που είχε την ευκαιρία να βγει μπροστά. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags