Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χάνει τζάμπα κορυφαίο ταλέντο ο ΠΑΟ - "Στιλ Βαζέχα, βλέπει γήπεδο και σκοράρει" - "Είναι η Ρεάλ της Αιγύπτου"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-26 09:41:00

Χάνει τζάμπα κορυφαίο ταλέντο ο ΠΑΟ - "Στιλ Βαζέχα, βλέπει γήπεδο και σκοράρει" - "Είναι η Ρεάλ της Αιγύπτου"!

του Νίκου Στεργίου
Χάνει τζάμπα κορυφαίο ταλέντο ο ΠΑΟ - "Στιλ Βαζέχα, βλέπει γήπεδο και σκοράρει" - "Είναι η Ρεάλ της Αιγύπτου"!

Ποιος παίκτης δεν ανανεώνει και η ομάδα που θέλει να τον υπγοράψει χωρίς να δώσει χρήματα στους Πράσινους. Το sportdog.gr παρουσιάζει μία μεταγραφική υπόθεση που απασχολεί το Τριφύλλι τον τελευταίο μήνα...

Με την Αλ Αχλί έχει συνδεθεί το όνομα του Μπιλάλ Μπαχάρ, του Αιγύπτιου επιθετικού από τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Κάιρο με την ολυμπιακή ομάδα τής Αιγύπτου για τις υποχρεώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο 20χρονος επιθετικός τού Παναθηναϊκού συζητήθηκε στη μεταγραφική σύσκεψη του προπονητή της Αλ Αχλί, Μαρσέλ Κόλερ, καθώς η αιγυπτιακή ομάδα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Σαλάχ Μοχσέν - Αν και προφανώς ο Μπιλάλ δεν είναι η πρώτη επιλογή για να πάρει μεταγραφή στην Αλ Αχλί. Ούτε και θα είναι πρώτη λύση αγωνιστικά, ακόμα κι αν αποκτηθεί, για την 11άδα της ομάδας.

Παρόλα αυτά το γεγονός και μόνο ότι το όνομά του εμπλέκεται με τον κορυφαίο αιγυπτιακό σύλλογο, δείχνει πολλά. Φέτος σε 7 παιχνίδια έχει πετύχει, ήδη, 1 γκολ στη δεύτερη ομάδα των Πρασίνων, ενώ έχει market value στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο στις 400.000 ευρώ - To υψηλότερο στη β΄ ομάδα, μεγαλύτερο από εκείνο του Ζέκα ή τού Γιούρι Λοντίγκιν από την πρώτη ομάδα. 

Ποιος είναι ο Μπιλάλ - "Στιλ Βαζέχα, βλέπει γήπεδο και σκοράρει - Δυνατός χαρακτήρας"

Ο Αιγύπτιος διεθνής με τις μικρές εθνικές τής χώρας του, γεννημένος στις 21/11/2003, έχει εξαιρετική σωματοδομή, είναι αξιόπιστος στην επίθεση, δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν στο πρόσωπό του τον επόμενο παίκτη που θα βρεθεί στην πρώτη ομάδα.

"Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι έχει το στιλ του Βαζέχα: Είναι τέτοιος παίκτης, που παίρνει την μπάλα, γυρίζει, τρέχει, αγωνιστικός κ.λπ. Λέω ότι έχει το στιλ του Βαζέχα, όχι ότι είναι στην ίδια αξία. Αλλά είναι δυνατός χαρακτήρας, ομαδικός, βλέπει γήπεδο και σκοράρει", είχε σχολιάσει παλαιότερα μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βονόρτας μέσω του sportdog, πρώην προπονητής στον Παναθηναϊκό β΄.

"Δεν είναι πρώτη επιλογή ο Μπιλάλ - Τέταρτη λύση στους επιθετικούς - Δεν πετούν τα λεφτά τους"

Το sportdog επικοινώνησε και με τον Δημήτρη Σιώρη, εξειδικευμένο δημοσιογράφο στο ποδόσφαιρο του αραβικού κόσμου, προκειμένου να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.

"Μπορεί να υπάρχει το ενδιαφέρον αλλά δεν είναι πρώτη επιλογή ο Μπιλάλ. Δε νομίζω να δώσουν λεφτά στον Παναθηναϊκό. Η Αλ Αχλί είναι η αντίστοιχη ομάδα τής Ρεάλ Μαδρίτης στο αιγυπτιακό ποδόσφαιρο, έχει 11 Τσάμπιονς Λιγκ και 43 πρωταθλήματα, είναι κορυφαία ομάδα", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:.

"Για τέταρτη λύση μπορεί να τον θέλουν, σίγουρα δεν είναι πρώτη επιλογή. Είναι τεράστιο μέγεθος η Αλ Αχλί, αλλά δεν πιστεύω ότι θα δώσουν χρήματα γιατί δεν τα έχουν για πέταμα. Έχει πρόβλημα στο γκολ αλλά θα το λύσει σε μια κορυφαία ομάδα ένας επιθετικός από τη β΄ ομάδα του Παναθηναϊκού;".

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα καριέρα για τον Νίκο Λυμπερόπουλο - Τέλος το ποδόσφαιρο, δείτε τι πουλάει στην Καλαμάτα (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags