Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα διλήμματα Αλμέιδα για ΠΑΣ - Πάει για βασικός ο Κάλενς - Τι ισχύει με Μουκουντί, Αραούχο, Λιβάι
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-26 12:44:00

Τα διλήμματα Αλμέιδα για ΠΑΣ - Πάει για βασικός ο Κάλενς - Τι ισχύει με Μουκουντί, Αραούχο, Λιβάι

Sportdog Team
Τα διλήμματα Αλμέιδα για ΠΑΣ - Πάει για βασικός ο Κάλενς - Τι ισχύει με Μουκουντί, Αραούχο, Λιβάι

Όσα είπε ρεπόρτερ των Κιτρινόμαυρων για το αποψινό, δύσκολο παιχνίδι στα Ιωάννινα και τα πλάνα ενδεκάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Αφού χαρακτήρισε δύσκολο το ματς για την Ένωση, ανέφερε μία πιθανή ενδεκάδα.

Ο Στάνκοβιτς θα είναι στο τέρμα, Βίντα, Κάλενς και Μήτογλου διεκδικούν δύο θέσεις για το κέντρο της άμυνας, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο Περουβιανός στόπερ συνήθως παίρνει φανέλα βασικού πριν τα ευρωπαϊκά ματς. Για τα δεξιά διεκδικούν θέση Ρότα και Σιντιμπέ.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το τι έχει στο μυαλό του ο Αλμέιδα ενόψει Πέμπτης. Αριστερά επίσης υπάρχει δίλημμα για Χατζισαφί και Μοχαμάντι. Σιμάνσκι και Πινέδα αναμένεται να είναι στα χαφ, δεξιά ο Ελίασον, αριστερά ο Γκατσίνοβιτς, ενώ Τσούμπερ και Πόνσε θα βρίσκονται στην επίθεση.

Για το ματς με τον Μουκουντί είπε: «Ένα ματς είναι. Αν χάσει εθνικής κάποιος ποδοσφαιριστής χάνει και το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, εκτός αν η ομοσπονδία της χώρας δώσει άδεια. Δεν στάλθηκε η άδεια από την ομοσπονδία». Παράλληλα ανέφερε: «Αισιοδοξία για Αραούχο. Είναι ίσως λίγο και προληπτικό, για Γκαρσία είναι δύσκολο».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση για τον Ατρόμητο από Έλληνα της Αγγλίας - Συνεργάτης ιδιοκτήτη ομάδας Big 4 πήγε τον Ατζούν σε Μπέο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags