Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ήρθε Ελλάδα ο ατζέντης για τις υπογραφές, τον... χρυσώνει ο Μαρινάκης - "Από τις καλύτερες μεταγραφές"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-26 13:45:00

Ήρθε Ελλάδα ο ατζέντης για τις υπογραφές, τον... χρυσώνει ο Μαρινάκης - "Από τις καλύτερες μεταγραφές"

του Παναγιώτη Νικολάου
Ήρθε Ελλάδα ο ατζέντης για τις υπογραφές, τον... χρυσώνει ο Μαρινάκης - "Από τις καλύτερες μεταγραφές"

Έγινε η συνάντηση και πολύ σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις. Ο μάνατζερ του παίκτη ταξίδεψε εκτάκτως στην χώρα μας, έγιναν οι απαραίτητες συζητήσεις, κατατέθηκε η πρόταση και πολύ σύντομα θα έχουμε θετικό φινάλε στις διαπραγματεύσεις.

Εξελίξεις με παίκτη που δεν τον περιμένει κανείς υπάρχουν στον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι μπορεί να γράφουν όλοι για τα συμβόλαια που λήγουν και οι Πειραιώτες θέλουν να τα ανανεώσουν άμεσα (για παράδειγμα οι Πασχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης κ.λπ.), αλλά υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο και δεν πηγαίνει το μυαλό σας.

Ο λόγος γίνεται για τον Ρόντινεϊ, που ήρθε στον Ολυμπιακό πριν από ακριβώς έναν χρόνο, και έχει πάρει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού. Ο 31χρονος δεξιός μπακ (τέλη Γεναρη θα γίνει 32 ετών) έκανε το άλμα στην Ευρώπη για λογαριασμό των Ερυθρόλευκων και αποδεικνύει ότι όταν ένας παίκτης έχει εμπειρία και επίπεδο, μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα και να κάνει τη διαφορά. Ακόμα κι αν δεν είχε βγει από τη Βραζιλία για να παίζει μπάλα ποτέ πριν.

Ο Ρόντινεϊ είναι ένας εξαιρετικός δεξιός οπισθοφύλακας, καλός τακτικά με πολλά ανεβάσματα αλλά και καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Μάλιστα, μέσα στο επόμενο διάστημα (μέχρι το τέλος του 2023) θα έχει στα χέρια του κοινοτικό διαβατήριο (πολωνικό), κάτι που σημαίνει ότι θα "ανοίξει" μια θέση ξένου για το κλαμπ (και ο Σαντιάγκο Έσε αναμένεται να έχει, μέσα στο επόμενο διάστημα, κοινοτικό διαβατήριο στα χέρια του).

Υπογράφει νέο συμβόλαιο - Στην Ελλάδα οι μάνατζέρ του

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να πούμε ότι πρόσφατα είχαν βρεθεί στην Ελλάδα οι μάνατζέρ του και είχαν επαφή με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όχι γιατί κατ΄ανάγκην οι Πειραιωτες θέλουν να του επεκτείνουν το συμβόλαιο - Ας μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι του 2025 που θα λήξει το υπάρχον, ο Ρόντινεϊ θα είναι 33,5 ετών. Προφανώς, βέβαια, υπάρχει αυτή η σκέψη, για επέκταση, αλλά αυτό που συζητήθηκε στη πλατεία Αλεξάνδρας ήταν να αναπροσαρμόσουν τις αποδοχές του Βραζιλιάνου.

Γιατί είναι πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση στην 11άδα του συλλόγου και, φυσικά, αξίζει να ανταμειφθεί. Κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε και για το κοινοτικό διαβατήριο, καθώς δίχως άλλο ο 31χρονος άσος έχει αποδεχτεί λίρα 100 για τους Πειραιώτες.

"Σε υψηλό επίπεδο από το 2014 - Άνετα δυο χρόνια ακόμα - Από τις καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Άκη Αχλατλή, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία και παρακολουθεί πολλά χρόνια την καριέρα του Ρόντινεϊ.

"Δοκιμασμένη λύση, από το 2014 κινείται στη Βραζιλία σε πολύ υψηλό επίπεδο με Φλαμένγκο και Ιντερνασιονάλ. Απλα στη Φλαμένγκο ήθελαν φανταχτερά ονόματα, όποτε δεν τον έβλεπαν με καλό μάτι οι οπαδοί. Τον είχαν δώσει το 2020 στην Ιντερνασιονάλ δανεικό και ήταν ο καλύτερος μπακ του πρωταθλήματος", ανέφερε αρχικά.

Τον Γενάρη θα γίνει 32 ετών - Για πόσο πιστεύεις ότι μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο;

"Φέρνει στο μυαλό τον Λίνο, που είχε παίξει για αρκετά χρόνια. Θεωρώ ότι δύο χρόνια τα έχει άνετα. Οι προπονητές του στη Φλαμένγκο ήταν εξαιρετικοί, για παράδειγμα ο Ζόρζε Ζεσούς κ.λπ., εβημματικοι προποντές δηλαδή. Δεν είναι τυχαίο το αποτέλεσμα που βλέπουμε στον Ολυμπιακο".

Πώς σχολιάζεις τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό;

"Απο τις καλύτερες μεταγραφές που έχει κάνει ο Ολυμπιακός, τον είχαν τσεκάρει ότι έληγε και το συμβόλαιο του, εγινε η πρόταση και ήρθε".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανά για Έλληνα μπακ ο Ολυμπιακός, επιστροφή έκπληξη - Στη λίστα και πρώην της Γιουνάιτεντ και Άρη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags