Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Απών" από του Ρέντη ο Κορδόν, 2 μήνες έψαχνε Τεχνικό Διευθυντή ο Ολυμπιακός - Ο πρώτος δανεικός στη Ρίο Άβε!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-26 16:00:00

"Απών" από Ρέντη ο Κορδόν, 2 μήνες έψαχνε Τεχνικό Διευθυντή ο Ολυμπιακός - Ο πρώτος δανεικός στη Ρίο Άβε!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Απών" από Ρέντη ο Κορδόν, 2 μήνες έψαχνε Τεχνικό Διευθυντή ο Ολυμπιακός - Ο πρώτος δανεικός στη Ρίο Άβε!

Τι σημαίνει η άφιξη Πέδρο Άλβες και η επόμενη ημέρα στο Λιμάνι. Ο Ευάγγελος Μίχος ψάχνει τις απαντήσεις πίσω από την τελευταία κίνηση των Πειραιωτών, παρουσιάζει την κατάσταση με τον Αντόνιο Κορδόν και γράφει για τον Νο1 υποψήφιο για να φύγει από την Ελλάδα στην Πορτογαλία και να βοηθήσει στη μάχη σωτηρίας της νέας ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ολυμπιακός: Ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε και μάλιστα με την ένδειξη του αποκλειστικού, πώς ο πρώην (μέχρι το καλοκαίρι) αθλητικός διευθυντής της Εστορίλ, Πέδρο Άλβες, έχει έρθει σε συμφωνία για να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό! Θυμίζω πως οι ερυθρόλευκοι έχουν από το περασμένο καλοκαίρι τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητικό διευθυντή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Ισπανό Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος μάλιστα έχε άμεσο βοηθό/δεξί του χέρι τον συμπατριώτη του Χουάν Ινάθιο Ναβάρο! Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η προσθήκη εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία του Ρομάνο θα φανεί σίγουρα προσεχώς, τόσο για το αν υπάρξει κάποια αντικατάσταση ή απλά διεύρυνση του υπάρχοντος γκρουπ όσο και για την κατανομή των ρόλων και ενδεχομένως μία Γενική Διεύθυνση (Κορδόν ;) σε θέματα μεταγραφικά και σε σχέση συντονισμού με τις τρεις ομάδες που θα βρίσκονται πλέον στον έλεγχο και την ιδιοκτησία της οικογένειας Μαρινάκη. Δεν ξέρω, επίσης, αν είναι συμπτωματικό το timing που μετά την επικείμενη απόκτηση της πορτογαλικής Ρίο Αβε, η οποία έρχεται να προστεθεί σε Ολυμπιακό και Νότινγχαμ ακολούθησε άμεσα το εν λόγω δημοσίευμα, για τη συμφωνία και με Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή, που κατείχε τη θέση σε ομάδα (Εστοριλ) αντίστοιχου επιπέδου με τη Ρίο Άβε. 

Αντόνιο Κορδόν: Ο Ισπανός στο στήσιμο του ρόστερ του Ολυμπιακού, της ομάδας, της επιλογής του προπονητή και στα μεταγραφικά είχε το απόλυτο κουμάντο. Στο θέμα της καθημερινότητας της ομάδας όμως δεν είχε τόσο ενεργό ρόλο Δεν ήταν δηλαδή ο Αθλητικός τεχνικός διευθυντής που καθημερινά θα ασχολείται και βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, όπως παραδέχονται και αναγνωρίζουν στο Μαρτίνεθ και πρωτοκλασάτοι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές. Ο Ισπανός τεχνικός είναι αυτός που έχτισε το πολύ καλό και δεμένο μεταξύ τους γκρουπ στου Ρέντη. Αν Ολυμπιακός είναι ενωμένος και με το σωστό κλίμα τα αποδυτήρια του, αυτό το οφείλει περισσότερο και κυρίως στο Μαρτίνεθ και όχι στον Κορδόν ο οποίος άλλωστε δεν ήταν συχνά παρών. Στα ρεπορτάζ βέβαια του Ολυμπιακού γράφεται πλέον πως ο Ισπανός Αθλητικός διευθυντής εδώ και πολλές εβδομάδες αντιμετωπίζει κάποια προσωπικά προβλήματα που τον υποχρεώνουν να βρίσκεται πολύ συχνότερα στην πατρίδα του κι αυτό είναι ένα θέμα. Σε αυτό το σημείο θα μεταφέρω αυτό που είχε κυκλοφορήσει στην ελληνική πιάτσα agents μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Σερβία και το 2-2 με την Τόπολα. Δηλαδή πώς Ολυμπιακός ενδεχομένως το 2024 να χρειαζόταν τεχνικό διευθυντή!!! Για αυτό άλλωστε υπήρξε και η σχετική κινητικότητα με τηλεφωνήματα και βολιδοσκοπήσεις... Απλώς θυμίζω το φωτογραφικό δημοσίευμα/αποκάλυψη της στήλης για την μεγάλη ελληνική ομάδα που... ρώτησε για τον Πορτογάλο Μπράνκο που είναι τώρα στην Φενέρμπαχτσε και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι!!!

Ζοάο Καρβάλιο: Αν μέχρι τον Δεκέμβριο ολοκληρωθεί η μεταβίβαση της Ρίο Άβε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τότε ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος θα καταστεί αυτομάτως ο Νο1 υποψήφιος, από τα ρόστερ Ολυμπιακού και Νότιγχαμ, για να σταλεί εκεί και να την ενισχύσει για 6 μήνες, ώστε να σώσει την κατηγορία (είναι στην μάχη του υποβιβασμού). Έτσι κι αλλιώς ο Ζοάο Καρβάλιο δεν υπολογίζεται και τόσο από τον Μαρτίνεθ στους ερυθρόλευκους ενώ και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο. Θα είναι λοιπόν και για αυτόν κέρδος να βάλει αγώνες στα πόδια του το τελευταίο εξάμηνο του, πριν μείνει ελεύθερος. Παρεμπιπτόντως στέλεχος της Ρίο Άβε βρέθηκε ήδη στην Αθήνα και συζήτησε με επιτελείς του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον αγωνιστικό προγραμματισμό της πορτογαλικής ομάδας ενόψει Γενάρη. Η πορτογαλική ομάδα κινδυνεύει και χρειάζεται ενισχύσεις....

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανά για Έλληνα μπακ ο Ολυμπιακός, επιστροφή έκπληξη - Στη λίστα και πρώην της Γιουνάιτεντ και Άρη! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags