Facebook Pixel ΑΕΚ: Γι' αυτό δεν έπαιξε ο Πόνσε με ΠΑΣ - Τα δεδομένα για Αραούχο, Μουκουντί εν όψει Μπράιτον
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-27 11:10:00

Γι' αυτό δεν έπαιξε ο Πόνσε με ΠΑΣ - Τα δεδομένα για Αραούχο, Μουκουντί εν όψει Μπράιτον

Sportdog Team

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στη σοβαρή εμφάνιση της ΑΕΚ στα Γιάννενα και τα δεδομένα εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με την Μπράιτον.

Η ΑΕΚ απέφυγε τις κακοτοπιές άλλων αγώνων πρωταθλήματος που προηγούνταν των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων και έφερε εις πέρας την αποστολή της στα Γιάννενα (0-1) παίζοντας με υπευθυνότητα.

«Είναι σημαντικό για την ΑΕΚ που κέρδισε ένα ακόμη ματς που πέρσι είχε χάσει, όπως φυσικά και που συνοδεύτηκε από ήττα του Παναθηναϊκού», τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το ξεκίνημα στα Γιάννενα ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια της σε αγώνα, ειδικά πριν από ευρωπαϊκό ματς. Αν εξαιρέσουμε το δοκάρι του, ο ΠΑΣ δεν είχε ευκαιρίες. Αντίθετα, η ΑΕΚ είχε αρκετές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Έπαιξε πολύ καλά συνδυαστικά μπροστά και το γκολ ήταν από τα πιο όμορφα που έχει πετύχει φέτος. Γενικά υπήρχε μεγαλύτερη υπευθυνότητα σε σχέση με τα ματς με τον ΟΦΗ και την Κηφισιά. Δεν υπήρχε εφησυχασμός και δεν έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να απειλήσει», πρόσθεσε.

Όσο για τα δεδομένα εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με την Μπράιτον στην Opap Arena για το Europa League, είπε: «Ο Πόνσε δεν ξεκίνησε γιατί είχε ένα πρόβλημα την περασμένη εβδομάδα και είχε κάνει μόνο δύο κανονικές προπονήσεις. Εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με την Μπράιτον, πλέον, περιμένουμε τις ελάχιστες ελπίδες που υπάρχουν για Γιόνσον και Γκαρσία. Αν δεν παίξουν, θα είναι μεγάλες απώλειες. Πάντως ο Αραούχο λογικά θα είναι έτοιμος, ενώ κι ο Μουκουντί είναι κανονικά διαθέσιμος και λογικά θα παίξει μαζί με τον Βίντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα φορεθεί πολύ το πορτοκαλί! Πρωταγωνιστής Πινέδα, δεν... τραβάει ο Πόνσε - Γι’αυτό δεν είδαμε déjà vu Κηφισιάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags