Facebook Pixel Τάσος Νικολογιάννης: "Κακή... συνήθεια του Σένκεφελντ, δεν μπορεί το build up - Ανησυχητική εικόνα στο β’ ημίχρονο"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-27 16:44:00

Νικολογιάννης: "Κακή... συνήθεια του Σένκεφελντ, δεν μπορεί το build up - Ανησυχητική εικόνα στο β’ ημίχρονο"

Sportdog Team
Νικολογιάννης: "Κακή... συνήθεια του Σένκεφελντ, δεν μπορεί το build up - Ανησυχητική εικόνα στο β’ ημίχρονο"

Νέο ρεπορτάζ από τον γνωστό ρεπόρτερ για την χθεσινή ήττα από τον Άρη.

Σημεία που ξεχώρισε από το χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού επεσήμανε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μεταφέροντας το ρεπορτάζ της ομάδας. Όπως ανέφερε είναι μία ήττα που πονάει αλλά ξεκάθαρα δεν είναι μια ήττα που φέρνει την καταστροφή.

«Το πιο ανησυχητικό είναι η εικόνα στο β’ ημίχρονο, που είναι η ίδια με την εικόνα του β’ ημιχρόνου του αγώνα με τη Ρεν. Δεν είχε καμία αντίδραση», σχολίασε -μεταξύ άλλων- και υπογράμμισε μια κακή… συνήθεια που έχει ο Σένκεφελντ να δίνει την μπάλα στον Μπρινιόλι υπογραμμίζοντας την αδυναμία του Ολλανδού στόπερ να συμμετέχει στο build up του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού.

«Για μένα είναι μεγάλη η απουσία του Μάγκνουσον στο κομμάτι αυτό. Ο Σένκεφελντ δεν μπορεί να κάνει το build up, και από αυτούς που παίζουν μπορεί να το κάνει ο Γεντβάι ο οποίος όμως είναι αρκετά κουρασμένος», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι ίδιος ο Γιοβάνοβιτς - Ακατανόητες επιλογές, επιμονές σε... αγαπητικούς - Ξεγελάστηκαν με 5αρες της πλάκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags