Facebook Pixel "Πολύ ώριμη διαχείριση στα Γιάννινα - Γι’ αυτό παίζει φορ ο Τσούμπερ" - Ποιον πρέπει να αγοράσει η ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-27 17:42:00

"Πολύ ώριμη διαχείριση στα Γιάννινα - Γι’ αυτό παίζει φορ ο Τσούμπερ" - Ποιον πρέπει να αγοράσει η ΑΕΚ

Sportdog Team
"Πολύ ώριμη διαχείριση στα Γιάννινα - Γι’ αυτό παίζει φορ ο Τσούμπερ" - Ποιον πρέπει να αγοράσει η ΑΕΚ

Ο Γιώργος Τσακίρης εξήγησε γιατί η νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ ήταν εξόχως σημαντική, ανέλυσε την επιλογή του Ματίας Αλμέιδα για την επίθεση και αποθέωσε ξένο άσο.

Τη σημασία της νίκης της ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες και τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ επισήμανε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι πολύ μεγάλο το διπλό στα Γιάννενα, γιατί υπήρχαν πάλι απουσίες και γιατί ακολούθησε και η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη. Ήταν πολύ ώριμη η ΑΕΚ στη διαχείριση του αγώνα. Ο ΠΑΣ είχε μόνο μία ευκαιρία σε όλο το ματς, αλλά… άχαστη. Μόνο από κάποια στραβοκλωτσιά θα μπορούσε να κινδυνεύσει η ΑΕΚ, γιατί αντιμετώπισαν και οι παίκτες και ο πάγκος με πολύ σοβαρότητα το παιχνίδι», ανέφερε.

«Ο Αλμέιδα σε ειδικών συνθηκών παιχνίδια προτιμά να παίζει με τον Τσούμπερ σε θέση φορ, γιατί ο Ελβετός είναι καλύτερος σε μικρό χώρο. Ο Λιβάι δύσκολα θα παίξει με την Μπράιτον την Πέμπτη, γι’ αυτό δεν ρίσκαρε να βάλει βασικό και τον Πόνσε, που έχασε προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα», πρόσθεσε.

Τέλος, σημείωσε πως «… αν συνεχίσει έτσι ο Κάλενς, θα πρέπει να επιδιώξει η ΑΕΚ να τον αποκτήσει. Δεν βρίσκεις εύκολα αριστεροπόδαρο στόπερ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χέρι-πέναλτι ο Σάστρε στο ΠΑΟΚ-Σέρρες! Περίγελος στην Ευρώπη με το ΠΑΣ-ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags