Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ! Ο Αργεντινός οδήγησε την Ένωση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και οι ποδοσφαιριστές τον ψήφισαν ως τον καλύτερο κόουτς.

Στην κορυφαία ενδεκάδα κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Στην άμυνα δεξί μπακ είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού, Ροντινέι και κεντρικοί αμυντικοί ο Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ με τους Μουκουντί και Χατζισαφί της ΑΕΚ να είναι αριστερά. Στο κέντρο είναι ο Πέρεθ του Παναθηναϊκού και οι Πινέδα και Γκατσίνοβιτς της Ένωσης. Σε πιο ελεύθερο ρόλο είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ, ενώ στην επίθεση βρίσκονται ο Λιβάι Γκαρσία, αλλά και οι Μπακαμπού - Ιωαννίδης οι οποίοι ισοψήφισαν.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής της Super League, ο Ορμπελίν Πινέδα ο καλύτερος ξένος, ο Φώτης Ιωαννίδης ο κορυφαίος Έλληνας άσος, κορυφαίος Έλληνας του εξωτερικού ο Τάσος Δουβίκας ενώ ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αναδείχθηκε ο κορυφαίος κίπερ.

Δείτε τη βράβευση: