Facebook Pixel Άρης - Παναθηναϊκός: Μεγάλη ελληνική ομάδα "έκοψε" τον Μορόν πριν πάει Άρη - Στόπερ και box to box τον Γενάρη λόγω... Βιλένα ο ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-27 23:55:00

Μεγάλη ελληνική ομάδα "έκοψε" τον Μορόν πριν πάει Άρη - Στόπερ και box to box τον Γενάρη λόγω... Βιλένα ο ΠΑΟ!

GOALάρες by Εvaggelistis

Ο Ισπανός δεν είναι μονοδιάστατος όπως οι Πόνσε, Ελ Κααμπί! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει σε ποιον σύλλογο των Big-4 προτάθηκε ο φορ των Κίτρινων πριν πάει τελικά στη Θεσσαλονίκη και εξηγεί γιατί είναι απαραίτητες οι δύο μεταγραφές ενδεκάδες στο Τριφύλλι τον Ιανουάριο.

Ο Παναθηναϊκός που αν δεν ανακάμψει ο Βιλένα θα έχει θέμα στα χαφ ενώ θέλει και βασικό στόπερ με ικανότητα στο build up και όχι απλά έναν... δανεικό στόπερ που θα προορίζεται για το βασικό ροτέισον... Και ο super Μορόν που... συναγωνίζεται τον Φορτούνη σε γκολ/ασίστ θα μπορούσε σήμερα ήταν συμπαίκτες αλλά ο Κορδόν από το Γραφείο που ανήκει ο Ισπανός φορ... προτίμησε τον Κίνι!!!

ΠΑΟ: Με την πιο ακριβή καλοκαιρινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, τον "Μίστερ 5 εκατομμύρια" Βιλένα, να... αγνοείται και το δίδυμο Σέκεφελντ-Γεντβάι (που έχει απομείνει υγιές) να μην βγάζει την καλύτερη χημεία και να λείπει αφόρητα στ build up σε Γιοβάνοβιτς αλλά και στον ... Μπρινιόλι ο Μάγκνουσον, κάνει πλέον μπάμ ενόψει Γενάρη η ανάγκη απόκτησης ενός πραγματικού σπουδαίου box to box μέσου (που δεν είναι ο Ολλανδός και φυσικά καλύτερο του Τσέριν) αλλά και ενός στόπερ που θα έρθει για βασικός και όχι για το rotation. Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια...

ΜΟΡΟΝ: Μετράει σε 12 συμμετοχές στην Superleague 7 γκολ με 5,7 xGoals και 2 ασίστ, όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και ο μοναδικός που συναγωνίζεται τον εκπληκτικό Κώστα Φορτούνη σε συνδυασμό γκολ/ασίστ ( ο ηγέτης των ερυθρόλευκων έχει από 5, σύνολο 10). Κάλλιστα μάλιστα θα μπορούσαν σήμερα να ήταν και συμπαίκτες ( θα το εξηγήσω παρακάτω)! Και σίγουρα αν δεν υπήρχε ο Φώτης Ιωαννίδης να του κλέψει την παράσταση - ως Έλληνας, διεθνής, νεαρός και παίκτης του Παναθηναϊκού που αγωνίζεται και στην Ευρώπη - ο 29χρονος Ανδαλουσιανός θα ήταν ο πιο δημοφιλής και ο πιο επιδραστικός σέντερ φορ του πρωταθλήματος (στην σύγκρισή τους πάντως θα πρέπει να υπολογίσουμε πως ο Ιωαννίδης χωρίς τα πέναλτι θα είχε 3 γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη).

Ο Μορόν μάλιστα παίζει non stop στον Άρη με έντεκα 90λεπτα και ένα ματς 63λεπτης διάρκειας που αποσύρθηκε στον πάγκο μετά από διπλό σκοράρισμα. Ο Ισπανός που διαθέτει όλο το πακέτο και δεν είναι μονοδιάστατος ή μόνο σκόρερ όπως ο Ελ Κααμπί ή ο Πόνσε για παράδειγμα ( που ήρθαν κι αυτοί το καλοκαίρι), το 2019 είχε φτάσει την χρηματιστηριακή του αξία στα 20.000.000 ευρώ. Δεν είναι τυχαίος παίκτης αλλά στην Μπέτις κάπου έμεινε στάσιμος, πήγε δυο φορές δανεικός, έχασε ουσιαστικά δυο σεζόν και έτσι αυτό το καλοκαίρι αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του και ως ελεύθερος να... μεταναστεύσει στην Ελλάδα αφού ήθελε να παίζει. Με την λογική απορία γιατί ο Κορδόν δεν ασχολήθηκε μαζί του, παρότι τον γνώριζε από την Μπέτις, ήταν ελεύθερος, με κασέ κάτω απο τα 500 χιλιάρικα ετησίως και ενώ του προτάθηκε για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο Κορδόν... ψώνισε παίκτη από το μεγάλο ισπανικό μανατζερικό Γραφείο, την "ΥOY FIRST",όχι όμως, τον Μορόν αλλά τον ... Κίνι! Μοιάζει όντως απίστευτο, ειδικά από την στιγμή που ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού έψαχνε για 2 σέντερ φορ το καλοκαίρι!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγοράζει μεγάλη ελληνική ομάδα ο Μονεμβασιώτης - Έδωσε 10.000, επενδύει 1.5 εκατ. - Αλλάζουν ήδη γήπεδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags