Εξαιρετική περίοδο διανύει στον Ολυμπιακό ο Ντανιέλ Ποντένσε, αφού σε 13 ματς με τους Πειραιώτες φέτος σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 6 γκολ και 3 ασίστ, όντας ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ φαίνεται πως περνάει καλά στην δεύτερη θητεία του στο λιμάνι, δείχνοντας ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα και μετά τον δανεισμό του από τη Γουλβς, έχοντας μάλιστα αγοράσει και σπίστι στα νότια προάστια, όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΦΩΣ".

Ο Ποντένσε φέρεται διατεθειμένος να παραμείνει στον Ολυμπιακό, που από την πλευρά του θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, καθώς η οψιόν αγοράς του από τη Γουλβς έχει οριστεί στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Με την αγωνιστική εικόνα που έχει φέτος ο 28χρονος άσος, αλλά και την επιθυμία του ίδιου να ρίξει… άγκυρα στον Πειραιά, φαίνεται πως είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για μείνει και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακάλυψε… νέο Μανωλά ο Μαρτίνεθ - Ο στόπερ που τον εντυπωσίασε - Προχωρά το πλάνο με "εντολή" Μαρινάκη!