Facebook Pixel Φρανσίσκο Ζουέλα: Ατακάρα για Πάμπλο Γκαρσία: "Του έλεγα να φύγει από τον ΠΑΟΚ για να εξελιχθεί"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-28 17:28:00

Ατακάρα για Πάμπλο Γκαρσία: "Του έλεγα να φύγει από τον ΠΑΟΚ για να εξελιχθεί"!

Sportdog Team
Ατακάρα για Πάμπλο Γκαρσία: "Του έλεγα να φύγει από τον ΠΑΟΚ για να εξελιχθεί"!

Πρώην αμυντικός του Δικεφάλου μίλησε για τον Ουρουγουανό τεχνικό και την εξέλιξή του ως πρώτος προπονητής στον Πανσερραϊκό.

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Φρανσίσκο Ζουέλα, και μίλησε για την παιδεία που πρέπει να βελτιωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την εξέλιξη του Πάμπλο Γκαρσία.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Είναι μια εξέλιξη καλή που οι μεγάλες ομάδες βρήκαν κοινό δρόμο και είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Είχε φτάσει σε ένα επίπεδο που το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν βλεπόταν. Σημασία έχει να συνεχίσει η προσπάθεια, να φέρουν ανθρώπους του ποδοσφαίρου και η Ελλάδα να έχει άλλο πρόσωπο. Πρέπει όλα να ξεκινήσουν από τη βάση, από τα μικρά παιδιά. Το παιδί πρέπει να γίνει πρώτα καλός άνθρωπος και μετά να γίνει καλός ποδοσφαιριστής» τόνισε αρχικά.

Για τον Γκαρσία: «Είναι η εξέλιξη, έπρεπε να βγει από το κουτάκι που είναι ο ΠΑΟΚ, για να εξελιχθείς έπρεπε να βγει από το συναίσθημα, μιλούσαμε και του έλεγα πως πρέπει να φύγεις. Κανείς στον πλανήτη δεν εξελίσσεται αν είναι σπίτι του. Αν θέλει κάτι παραπάνω, πάλι θα πρέπει να φύγει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ελληνική ομάδα "έκοψε" τον Μορόν πριν πάει Άρη - Στόπερ και box to box τον Γενάρη λόγω... Βιλένα ο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags