Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σούπερ αποκάλυψη για παίκτη του ΠΑΟΚ - Ο ρόλος του Μιρτσέα Λουτσέσκου και οι ατομικές προπονήσεις
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-29 14:24:00

Σούπερ αποκάλυψη για παίκτη του ΠΑΟΚ - Ο ρόλος του Μιρτσέα Λουτσέσκου και οι ατομικές προπονήσεις

Sportdog Team
Σούπερ αποκάλυψη για παίκτη του ΠΑΟΚ - Ο ρόλος του Μιρτσέα Λουτσέσκου και οι ατομικές προπονήσεις

Σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε σε ποδοσφαιριστή της ομάδας, αλλά και στον ρόλο που είχε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου στην καριέρα του.

Νέτο Γκουερίνο: Για τις σχέσεις Λουτσέσκου και Τάισον μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην “Βεργίνα Τηλεόραση” και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ”, αποκαλύπτοντας τον ρόλο που είχε ο πατέρας του Ρουμάνου τεχνικού στην ζωή του Βραζιλιάνου.

"Τον Τάισον τον είχα δει πρώτη φορά στη Βραζιλία, όταν είχε πάει για προετοιμασία με τη Σαχτάρ και προπονητή τον Μιρτσέα Λουτσέσκου. Τους είχε βγάλει για τρέξιμο και μπάλα στην άμμο της θάλασσας, όπου κάνουν προπόνηση όλοι οι Βραζιλιάνοι για να δένουν τα πόδια και εκεί έμαθα ότι η Σαχτάρ είχε 6 Βραζιλιάνους παίκτες και είχα μιλήσει μαζί τους, στην παραλία.

Ο μπαμπάς Λουτσέσκου είχε τον Τάισον και τον ξέρει πολύ καλά, όπως και τι να προσφέρει σε μια ομάδα και είμαι βέβαιος ότι μίλησε στον γιο του, προπονητή του ΠΑΟΚ σήμερα, πώς να συμπεριφέρεται στον Τάισον, γιατί έχει ιδιαιτερότητες και είναι παίκτης-ορχήστρα, εάν τον αφήσουν να παίξει όπως θέλει αυτός…”, είπε ο Νέτο Γκουερίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκάνδαλο" με Ιωαννίδη-Μπακαμπού - Γι’ αυτό τον ήθελαν Λουτσέσκου, Αλμέιδα - "Εξαφάνισαν" Τσούμπερ, Χουάνγκ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags