Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τη γνωστή πλατφόρμα δεδομένων, στατιστικών και αναλύσεων ποδοσφαιριστών, Statsbomb.

Η σύμπραξη με την πλατφόρμα θα βοηθήσει τους Πράσινους να δουλέψουν με σύγχρονο τρόπο και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην ανάδειξη και βελτίωση ποδοσφαιριστών, έχοντας ένα δυνατό "όπλο" στη διάθεσή τους.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες που προσφέρει δεδομένα, στατιστικά και άμεσες αναλύσεις των ποδοσφαιριστών. Συνεργάζεται με περισσότερες από 200 ομάδες στην υφήλιο και μεταξύ αυτών βρίσκονται μεγάλα ονόματα του ιταλικού, του γερμανικού, αλλά και του αγγλικού ποδοσφαίρου, όπως η Ρόμα, η Ντόρτμουντ, η Λέστερ. 

Μ' αυτή τη συνεργασία ο Παναθηναϊκός θα έχει τη δυνατότητα της πρόσβασης στην αποκλειστική πλατφόρμα της Statsbomb, η οποία προσφέρει μεταξύ άλλων και διάφορες μετρήσεις όσον αφορά το IQ, αλλά και το σκάουτινγκ των αντιπάλων ομάδων. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με τον Παναθηναϊκό, καθώς συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε την παρουσία μας στην ελληνική αγορά. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα καταφέρει φέτος η ομάδα στην Super League και στο Europa League», δήλωσε ο Υπεύθυνος Πωλήσεων της πλατφόρμας, Φλάβιο Φούσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη αντίδραση Αλαφούζου - "Χρυσώνει" ξένο άσο, καψούρα Γιοβάνοβιτς - Η τριάδα που θα φέρει τίτλο!