Facebook Pixel Super League: "Σκάνδαλο" Ιωαννίδη-Μπακαμπού - Γι’ αυτό τον ήθελαν Λουτσέσκου, Αλμέιδα - "Εξαφάνισαν" Τσούμπερ, Χουάνγκ
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-28 17:15:00

"Σκάνδαλο" με Ιωαννίδη-Μπακαμπού - Γι’ αυτό τον ήθελαν Λουτσέσκου, Αλμέιδα - "Εξαφάνισαν" Τσούμπερ, Χουάνγκ

GOALάρες by Εvaggelistis
"Σκάνδαλο" με Ιωαννίδη-Μπακαμπού - Γι’ αυτό τον ήθελαν Λουτσέσκου, Αλμέιδα - "Εξαφάνισαν" Τσούμπερ, Χουάνγκ

Το παράλογο με τον φορ του ΠΑΟ και αδικία στη...12αδα! Ο Ευάγγελος Μίχος εκφράζει τις απορίες του για τις επιλογές των ποδοσφαιριστών σχετικά με τους καλύτερους της περσινής σεζόν, παρατηρεί μία "υπερβολή" με τον άσο του Τριφυλλιού και αναρωτιέται γιατί έμειναν στον πάγκο Χουάνγκ και Τσούμπερ!

Στο ΜLS προπονητές και παίκτες ψήφισαν την κορυφαία 11άδα και σε αυτή ήταν μέσα ο Γιακουμάκης αλλά όχι ο Μέσι, ο κορυφσίος παίκτης του πλανήτη! Στην Ελλάδα η καλύτερη 11άδα της περσινής Super League, δηλαδή της σεζόν 2022-23 -και όχι του... 2023 γενικότερα (το τονίζω και το ξεχωρίζω γιατί έχει τεράστια διαφορά σε μια ψηφοφορία βραβείων) - βγήκε τελικά με... 12 παίκτες από τον ΠΣΑΠΠ!!! Κι αυτό γιατί - μας είπαν, ντε και καλά - ισοψήφησαν ο Σεντρίκ Μπακάμπου με τον Φώτη Ιωαννίδη στην θέση του σέντερ φορ!! Σκανδαλώδες και για να θυμηθούμε την εμβληματική ατάκα του Φίλιππα Συρίγου για κάτι τέτοιες περιπτώσεις/τεχνάσματα... "είναι να γελάει κανείς"!!!

Για μια ακόμη φορά βρέθηκε μια ... ελληνική πατέντα, ένα... παραθυράκι, έτσι ώστε να "χωρέσει" στην κορυφαία 11άδα ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας. Το πιο απογοητευτικό; Αυτό δυστυχώς συνέβη σε ψηφοφορία των ίδιων των ποδοσφαιριστών και όχι παραγόντων, δημοσιογράφων, μανατζαραίων ή κάποιων νταλαβεριτζήδων! Στα 42α βραβεία του ΠΣΑΠΠ. Οπότε ή οι ποδοσφαιριστές δεν ξέρουν τι ψηφίζουν (αγόρια μιλάμε για την περσινή σεζόν) ή ψηφίζουν με... εθνικιστικά ή προσωπικού γούστου κριτήρια ή μπορεί να... παίζει κάτι άλλο. Γιατί ξεκάθαρα ο... περσινός Ιωαννίδης δεν έπρεπε, δεν δικαιούτο να βρίσκεται στην κορυφαία 11άδα της Super League. Τελεία και παύλα.

 

Ενδεχομένως αφού έπρεπε να... τρουπώσει ας τον βάπτιζαν ο καλύτερος 12ος παίκτης (όπως στο μπάσκετ έχουμε τον... 6ο παίκτη) και όχι να έκαναν την κορυφαία 11άδα σε 12άδα για χάρη του Ιωαννίδη! Λιγότερο... προκλητικό για την ποδοσφαιρική κοινή λογική θα ήταν αυτό το... τρικ. Εκτός κι αν οι θέλουν να δώσουν... ιδέες στην ΦΙΦΑ στις διάφορες αλλαγές που κάνει στο ποδόσφαιρο να αλλάξει κι έναν από τους θεμελιώδεις κανόνες του αθλήματος, με τους αγώνες να παίζονται μελλοντικά με...12άδες! Γιατί, όχι; Όπως αρχαίοι Έλληνες έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο έτσι και οι σύγχρονοι ΠΣΑΠΠίτες να... αλλάξουν τα φώτα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Γιατί όσο ασόβαρο είναι αυτό που γράφω αλλά τόσο ασόβαρο είναι και αυτό που έγινε...

Ο Φώτης Ιωαννίδης της τρέχουσας σεζόν, 2023-24, από τα ξεκίνημά της τα...σπάει. Στο πρωτάθλημα, στην Ευρώπη, με τη Εθνική. Και δεν αναφέρομαι τόσο στην παραγωγικότητά του (κάποιος μπορεί να εστιάσει πως σκοράρει με πέναλτι), όσο στο συνολικό πακέτο του και τη αγωνιστική εικόνα του. Με βάση τα datas είναι στους κορυφαίους της Ευρώπης στην θέση του. Από τον Αύγουστο και μετά όμως. Κατανοητό; Οκ...

Ο Φώτης Ιωαννίδης της περσινής σεζόν: α) δεν ήταν καν ο βασικός φορ του Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, β) έβαλε ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΓΚΟΛ ΛΙΓΟΤΕΡΑ από τον πρώτο σκόρερ Μπακαμπού, με τον οποίο κατά τα άλλα πήρε τους ίδιους ψήφους... στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ, γ) από τα 7 γκολ και τις 4 ασίστ που ήταν το...ταμείο του της περσινής σεζόν, στα play off του πρωταθλήματος εκεί δηλαδή που ο Παναθηναϊκός μπήκε πρώτος αλλά έχασε τον τίτλο από την ΑΕΚ, ο Ευβοιώτης φορ είχε στατιστική μόλις 2 γκολ και 0 ασίστ!!! Ουάου ...

Στο δια ταύτα: ο Μπακαμπού ήταν ο κορυφαίος σέντερ φορ της περσινής σεζόν. Από κάθε άποψη. Και για πέρσι, το διευκρινίζω, δεν έμπαινε θέμα σύγκρισης του με τον Ιωαννίδη. Για να το... χοντρύνω ακόμα περισσότερο, οι δύο από τους τρεις κορυφαίους προπονητές της Superleague, δηλαδή ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ματίας Αλμέιδα, στο τέλος της περασμένης σεζόν ο ένας είχε δηλώσει πως αν κάποιον παίκτη από το Big 4 θα ήθελε/έπαιρνε τον ΠΑΟΚ αυτός ήταν ο Μπακάμπου ενώ ο άλλος είχε ζητήσει από τον Μελισσανίδη στην ΑΕΚ την απόκτηση του Μπακαμπού, εξ ου και οι επαφές που έγιναν. Όλα αυτά Μάλιστα με βάση την τρομερή σεζόν στην Superleague που έκανε ο Αφρικανός επιθετικός. Πόσο δηλαδή πιο απλά να το θέσουμε..

 

Γιατί την στήλη δεν έχει αδικηθεί κατάφωρα μόνο ο Μπακαμπού και ευνοηθεί σκανδαλωδώς ο Ιωαννίδης στην ψηφοφορία του ΠΣΑΠΠ αλλά σε σχέση με τον φορ του Παναθηναϊκού έχουν... ρίξει και τον Τσούμπερ! Ο Ελβετός αναδείχθηκε σε "Mr πρωτάθλημα" για την ΑΕΚ αφού παίζοντας ακόμη και σέντερ φορ με τα 5 γκολ και τις 2 ασίστ στα 10 παιχνίδια των περσινών play-off ήταν ο καταλύτης για να πάρει τον τίτλο η ομάδα του Αλμέιδα. Κατά συνέπεια δεν γίνεται να βάζεις τον Ιωαννίδη πάνω και από το Τσούμπερ στην κορυφαία 11άδα της περσινής Super League. Εκτός και αν μέτρησε και σε αυτή την περίπτωση ότι ο Φώτης είναι Έλληνας, νεαρός, συμπαθής και πρέπει να στηρίζουμε και να προωθούμε τα ελληνικά προϊόντα κόντρα στην... ξενομανία. Τι άλλο δηλαδή να σκεφθώ από ανθρώπους μάλιστα που κλωτσάνε την μπάλα. Κάπου... ώπα όμως, με τον Ιωαννίδη!!

ΥΓ. Στους κορυφαίους μέσους της περασμένης Super League ήταν ο Ιν Μπεόμ Χουάνγκ. Στα ελληνικά γήπεδα έκανε την διαφορά και ήταν από τους ελάχιστους που ξεχώριζαν στον περσινό Ολυμπιακό. Στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ όμως,ο Νοτιοκορεάτης εξαφανίστηκε από την κορυφαία...12άδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγοράζει μεγάλη ελληνική ομάδα ο Μονεμβασιώτης - Έδωσε 10.000, επενδύει 1.5 εκατ. - Αλλάζουν ήδη γήπεδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags