Facebook Pixel Super League: Εξελίξεις με την απόφαση του CAS για Ολυμπιακό - Πότε αναμένεται - Θα έρθουν τα... πάνω κάτω αν βγει τότε! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-28 20:57:00

Εξελίξεις με την απόφαση του CAS για Ολυμπιακό - Πότε αναμένεται - Θα έρθουν τα... πάνω κάτω αν βγει τότε! (Vid)

Sportdog Team
Εξελίξεις με την απόφαση του CAS για Ολυμπιακό - Πότε αναμένεται - Θα έρθουν τα... πάνω κάτω αν βγει τότε! (Vid)

Το ενδεχόμενο η απόφαση του CAS για το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να καθυστερήσει μέχρι και την έναρξη των playoffs, τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γρηγόρης Ιωαννίδης.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, «Η Έφεση της Τρίτης», φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος και καθηγητής Αθλητικού Δικαίου, Γρηγόρης Ιωαννίδης.

Αναφέρθηκε στην εξέλιξη της υπόθεσης που αφορά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που διεξήχθη τον περασμένο Οκτώβριο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τονίζοντας ότι το CAS είναι υποχρεωμένο να βγάλει την απόφασή του μέσα σε διάστημα τριών μηνών από την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, ενώ έδωσε έμφαση στο ενδεχόμενο που υπάρχει η απόφαση να καθυστερήσει μέχρι και την έναρξη των playoffs της Stoiximan Super League, κάτι που αν συμβεί, θα περιπλέξει πολύ την κατάσταση όσον αφορά την βαθμολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκάνδαλο" με Ιωαννίδη-Μπακαμπού - Γι’ αυτό τον ήθελαν Λουτσέσκου, Αλμέιδα - "Εξαφάνισαν" Τσούμπερ, Χουάνγκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags