Facebook Pixel Δημήτρης Κουρμπέλης - Παναθηναϊκός: Έκπληκτος και ο Κουρμπέλης με την πρόταση από Ελλάδα - Τον... διώχνει ο Ολυμπιακός, τον έκοψαν 2 "μεγάλοι"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-29 15:31:00

Έκπληκτος και ο Κουρμπέλης με την πρόταση από Ελλάδα - Τον... διώχνει ο Ολυμπιακός, τον έκοψαν 2 "μεγάλοι"!

του Νίκου Στεργίου
Έκπληκτος και ο Κουρμπέλης με την πρόταση από Ελλάδα - Τον... διώχνει ο Ολυμπιακός, τον έκοψαν 2 "μεγάλοι"!

Ο λόγος που φεύγει από την Τουρκία και η επόμενη ομάδα του. Παρότι μετακόμισε στη γειτονική χώρα μόλις το καλοκαίρι, ο Έλληνας χαφ ετοιμάζεται να γυρίσει και πάλι στη Super League. Ο πιθανός προορισμός του, η "καραμπόλα" και η πρώτη κρούση...

Μακριά από την Τράμπζονσπορ φαίνεται ότι βρίσκεται το μέλλον τού Δημήτρη Κουρμπέλη, δεδομένου ότι ο πεπειραμένος άσος δεν έχει καταφέρει να πείσει τον προπονητή για τη χρησιμότητά του στο ρόστερ τής τουρκικής ομάδας, όπως σας έχει αποκαλύψει στο Sportdog.gr ο Ευάγγελος Μίχος από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ σας είχε μεταφέρει πρώτος και τα σενάρια για επιστροφή του στην Ελλάδα κόντρα σε όλα τα ρεπορτάζ από τις αρχές Νοεμβρίου.

Η απόφαση του προπονητή του λοιπόν είναι ο λόγος που τους τελευταίους 2,5-3 μήνες είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στην Τουρκία, με 3 συμμετοχές όλες και όλες. Το περασμένο καλοκαίρι, λίγο πριν από τα 30 του χρόνια, ο Κουρμπέλης είχε αποφασίσει να χωρίσουν οι δρόμοι του με τους Πράσινους, μετά από 6,5 χρόνια καριέρας, καθώς δεν είχε αποδεχτεί την πρόταση που του είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός.

Η συνέχεια είναι, λίγο-πολύ, γνωστή: Ο Έλληνας άσος είχε αποδεχτεί την πρόταση της Τράμπζονσπορ αλλά η καριέρα του στην Τουρκία βρίσκεται σε τέλμα. Με αποτέλεσμα να ψάχνει, τώρα, για να βρει μια προοπτική που να μπορεί να τον καλύψει.

Τρελό σενάριο για Κουρμπέλη και Λαμία - Ενδιαφέρον από τους Big 3 στη Σούπερ Λιγκ - Τον "διώχνει" ο Καμαρά!

Προφανώς το πρώτο που σκέφτεται ο Κουρμπέλης αυτό το διάστημα, είναι η επιστροφή του με κάθε τρόπο στην Ελλάδα. Γιατί στα 30 του χρόνια δεν είναι για να ψαχτεί, τον Γενάρη ή το προσεχές καλοκαίρι, για να πάει σε άλλο πρωτάθλημα που δεν το γνωρίζει και θα χρειαστεί εκ νέου χρόνο προσαρμογής κ.λπ.

Προφανώς όταν μιλάμε για τον Κουρμπέλη το μυαλό όλων στην Ελλάδα πηγαίνει στον Παναθηναϊκό, αλλά εδώ υπάρχει μια μικρή έκπληξη: Ψάξαμε, ρωτήσαμε, είδαμε και μάθαμε ότι από τους Big 4 η ομάδα με τις λιγότερες πιθανότητες για εντάξει ξανά στο δυναμικό της τον Κουρμπέλη, είναι ο Παναθηναϊκός! Η ΑΕΚ, δυνητικά, θα μπορούσε να ψάξει για αμυντικό μέσο, αλλά σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι η πόρτα του Τριφυλλιού μάλλον είναι κλειστή. Στο ενδεχόμενο επιστροφής, δηλαδή, ο Κουρμπέλης έχει Big 3 προοπτικές και όχι Big 4, ενώ σε παλιότερο ρεπορτάζ σας είχαμε εξηγήσει γιατί και οι πιθανότητες του για την Ένωση είναι περιορισμένες λόγω… μάνταζερ και Ματίας Αλμέιδα. Διαβάστε ΕΔΩ

Πρόσφατα το όνομά του συνδέθηκε με τη Λαμία!!! Οι άνθρωποι του συλλόγου όντως επεδίωξαν για να μάθουν/διερευνήσουν τι ισχύει με την περίπτωσή του. Αλλά το συμβόλαιό του με την Τραμπ είναι στις 900.000 ευρώ και πολύ δύσκολα θα πληρώσει ένα μέρος του η τουρκική ομάδα αν τον παραχωρήσει δανεικό. Άρα το σενάριο με τη Λαμία και τον Κουρμπέλη ναι μεν υπάρχει, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό καθώς τα λεφτά που χρειάζονται είναι πολλά.

Αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πάντως, για τον Κουρμπέλη και το μέλλον του, είναι ότι μπορεί να χάσει τη θέση του στην Τράμπζονσπορ από τον Μαντί Καμαρά! Το όνομα του 26χρονου άσου τού Ολυμπιακού υπάρχει στις λίστες αρκετών τουρκικών ομάδων (Φενέρ, Μπεσίκτας, Γαλατά), μεταξύ των οποίων και η Τραμπζονσπορ. Που βλέπει ζεστά την περίπτωσή του και, αν προκρίνει την περίπτωσή του και τον φέρει στην Τουρκία, τον Γενάρη ή το προσεχές καλοκαίρι, θα σημάνει οριστικά το τέλος τής καριέρας του Κουρμπέλη στο τουρκικό κλαμπ...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρισε τίτλο στον ΠΑΟΚ και φεύγει τον Ιούνιο - Η κίνηση ματ του Λουτσέσκου - "Τζάμπα" η μεταγραφή της χρονιάς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags