Facebook Pixel Super League: Κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Big 4 δεν ανανεώνει και φεύγει - Συμφώνησε ήδη με την επόμενη ομάδα του!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-29 23:38:00

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Big 4 δεν ανανεώνει και φεύγει - Συμφώνησε ήδη με την επόμενη ομάδα του!

Οι Μιχείες
Κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Big 4 δεν ανανεώνει και φεύγει - Συμφώνησε ήδη με την επόμενη ομάδα του!

Μίλησε με τον αθλητικό διευθυντή, θα γίνει... φασαρία! Μπορεί ακόμα να μην έχει υπογράψει και να περιμένει την 1η Ιανουαρίου, ωστόσο τον κάλυψαν απόλυτα όσα του πρότειναν και για να αλλάξει άποψη, θα πρέπει να γίνουν τρομερές υπερβάσεις.

Super League: Η πληροφορία είναι γκαραντί και δεν προέρχεται από κάποιο δημοσιογραφικό ή μανατζερικό Γραφείο. Ούτε από φήμες ή δημοσίευμα του εξωτερικού. Αντιθέτως είναι από πρώτο χέρι & 100% πηγή... ποδοσφαιρική.

Συγκεκριμένα, από γνωστό ποδοσφαιριστή που είναι σε τοπ ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ενημερώθηκε σχετικά από τον φίλο του, ο οποίος παίζει και πρωταγωνιστεί σε ομάδα της ελληνικής big 4. Ο τελευταίος, λοιπόν, έχει συμβόλαιο που λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και δεν έχει ανανεωθεί, παρότι μάλιστα θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του από την 01/01/2024 ουσιαστικά έχει ήδη αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!!

Δηλαδή ότι από το καλοκαίρι θα αλλάξει ομάδα, έχοντας αποδεχθεί την πρόταση με σούπερ αποδοχές που του έγινε. Προσοχή: ο συγκεκριμένος άσος δεν έχει υπογράψει στην άλλη ομάδα αλλά όπως αποκάλυψε στον παλιό συμπαίκτη του, έχει συμφωνήσει αφού τον καλύπτουν απόλυτα!!!

Πάμε και σε μια ακόμη σημαντική λεπτομέρεια, που δείχνει πολλά : ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, από τα κορυφαία ονόματα της σούπερ λιγκ, έχει ήδη μιλήσει και με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας που θα μετακομίσει από το καλοκαίρι. Απευθείας και μετά την σχετική προεργασία που έγινε από τον ατζέντη του.

Ονόματα και διευθύνσεις από Γενάρη αφού όπως αντιλαμβάνεστε το θέμα είναι πολύ λεπτό. Και γιατί υπάρχουν μπροστά πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά και επειδή το νόμιμο εξάμηνο είναι από τον Ιανουάριο. Και ο νοών νοείτο.

Μιλάμε για θέμα που όταν βγει θα σηκώσει... ηφαιστειακή σκόνη. Επαναλαμβάνω υπογραφές δεν έχουν πέσει, οπότε τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί 100% κλεισμένο/τελειωμένο ακόμη αλλά και η... ανατροπή των παραπάνω δεδομένων θα χρειαστεί πλέον μεγάλες υπερβάσεις. Όχι μόνο οικονομικές...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags