Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτος ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ! Έτοιμος να μπει στο Top-50 της UEFA - Τεράστιο άλμα στη βαθμολογία
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-01 16:26:00

Απίστευτος ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ! Έτοιμος να μπει στο Top-50 της UEFA - Τεράστιο άλμα στη βαθμολογία

Sportdog Team
Απίστευτος ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ! Έτοιμος να μπει στο Top-50 της UEFA - Τεράστιο άλμα στη βαθμολογία

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν εκπληκτικός κόντρα στην Άιντραχτ και πήρε τεράστιας σημασίας νίκη και πρόκριση στους 16 του Conference, ενώ παράλληλα έκανε... άλμα στη βαθμολογία της UEFA.

ΠΑΟΚ: Τεράστια νίκη επί της Άιντραχτ στη Γερμανία πήρε ο Δικέφαλος του Βορρά, αποτέλεσμα που τον στέλνει απευθείας στους 16 του Conference League, ενώ παράλληλα έφτασε τα 11 παιχνίδια χωρίς ήττα στην Ευρώπη, μαζί με τα προκριματικά, κάτι που του έδωσε το δικαίωμα να κάνει... άλμα στην βαθμολογία της UEFA.

Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει 15 θέσεις από τη αρχή της σεζόν, καθώς από την 67η θέση, είναι σήμερα στην 52η με 33.000 βαθμούς, μια μόλις θέση πίσω από τον Ολυμπιακό, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να φτάσει τους 11.000 πόντους φέτος νικώντας την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα την Ελσίνκι, ενώ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να κλείσει τη σεζόν στο top-50 της UEFA και σίγουρα πάνω από τις άλλες ελληνικές ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έχει αποφασίσει ο Μαρινάκης για Μαρτίνεθ - Η συνάντηση που θα κρίνει τα πάντα - Ποιος έρχεται στην Ελλάδα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags