Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Σκασμένοι" οι Γερμανοί με την ήττα από τον ΠΑΟΚ - Επίθεση σε Τραπ για την ήττα της Άιντραχτ
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-01 18:47:00

"Σκασμένοι" οι Γερμανοί με την ήττα από τον ΠΑΟΚ - Επίθεση σε Τραπ για την ήττα της Άιντραχτ

Sportdog Team
"Σκασμένοι" οι Γερμανοί με την ήττα από τον ΠΑΟΚ - Επίθεση σε Τραπ για την ήττα της Άιντραχτ

Μόνο... άνετα δεν πήραν οι οπαδοί της Άιντραχτ την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη και μάλιστα τα Μέσα της χώρας ρίχνουν την μεγάλη ευθύνη για το αποτέλεσμα στον Γερμανό τερματοφύλακα.

ΠΑΟΚ: Οριστικά στη δεύτερη θέση του ομίλου του Conference League θα τερματίσει η Άιντραχτ, μετά την ήττα της από τον ΠΑΟΚ, με τον Τύπο της Γερμανίας να εστιάζει στις αδυναμίες των Αετών και τη  Bild να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις ευθύνες που φέρει για αυτή την πορεία τόσο ο γκολκίπερ Τραπ, όσο και ο Τούτα.

«Τραπ και Τούτα χάλασαν τη νίκη της ομάδας», έγραφε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, θέλοντας έτσι να διαχωρίσουν τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές από την υπόλοιπη ομάδα και να καταλογίσουν μεγαλύτερες ευθύνες σε αυτούς, ενώ η ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν  η δεύτερη διαδοχική ήττα στο Deutche Bank Park για την ομάδα της Φρανκφούρτης, καθώς προ ημερών είχε ηττηθεί και με 1-2 από την Στουτγκάρδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έχει αποφασίσει ο Μαρινάκης για Μαρτίνεθ - Η συνάντηση που θα κρίνει τα πάντα - Ποιος έρχεται στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags