Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ούτε ΠΑΟΚ ούτε Φράιμπουργκ... διώχνουν Μαρτίνεθ - Γι’ αυτό "τρελάθηκε" ο Μαρινάκης - Τεράστια επένδυση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-01 21:53:00

Ούτε ΠΑΟΚ ούτε Φράιμπουργκ... διώχνουν Μαρτίνεθ - Γι’ αυτό "τρελάθηκε" ο Μαρινάκης - Τεράστια επένδυση!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ούτε ΠΑΟΚ ούτε Φράιμπουργκ... διώχνουν Μαρτίνεθ - Γι’ αυτό "τρελάθηκε" ο Μαρινάκης - Τεράστια επένδυση!

Γιατί κόουτς και Κορδόν βρέθηκαν ξαφνικά "στα σχοινιά"; Ποιος είναι ο λόγος που στο Λιμάνι είναι προβληματισμένοι με τον ισπανικό δίδυμο και τι περίμεναν; Δεν αργούν οι εξελίξεις...

Ολυμπιακός: Από καιρό ήταν "αρπαγμένος" με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά και με τον Αντόνιο Κορδόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό, με τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι να είναι η μεγάλης έκτασης ήττα από τον ΠΑΟΚ, αρχικά, και από τη Φράιμπουγκ στη συνέχεια.

Τι είχε γίνει, όμως, νωρίτερα και ο ισχυρός άνδρας τού Ολυμπιακού είχε χάσει την επιμονή του με το διδυμο; Κάποιες πρώτες απαντήσεις για τον λόγο που συνέβη αυτό, τις έχουμε δώσει ήδη στο θέμα με τίτλο "Στην έξοδο και κορυφαίο όνομα εκτός Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό - Δυσαρέσκεια για παίκτες - Έξαλλος Μαρινάκης!". Αλλά προφανώς δεν είναι μόνο αυτές.

Ο ισχυρός άνδρας του κλαμπ, σε μια εποχή που έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο με ομάδες που θα ευνοήσει πολύ τον Ολυμπιακό, δεν παραγνώριζε τη δουλειά που είχε γίνει από τους δύο άνδρες σε μια δύσκολη συνθήκη - Τη συνθήκη που χρειάστηκε να αποχωρήσουν μεν 25-26 παίκτες και να έρθει πλήθος μεταγραφών. Παρόλα αυτά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι όλα θέμα αποτελεσμάτων.

Γιατί το περασμένο καλοκαίρι οι Πειραιωτες έκαναν του κόσμου τις μεταγραφές, δόθηκαν 15-20 εκατ. ευρώ σε ομάδες και μάνατζερ για να έρθουν παίκτες (σε αυτά, για παράδειγμα, δεν συμπεριλαμβάνεται η οψιόν των 5 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του Ποντένσε για το ερχόμενο καλκαίρι), ξέχωρα από τις αμοιβές των παικτών, δημιουργώντας ξανά ένα ρόστερ με 100+ εκατ. ευρώ market value σε αυτούς που βρίσκονται στην ομάδα. Με επενδύσεις σε όλες τις θέσεις, για να παίζει ξανά η ομάδα με αμυντικό δίδυμο τους Ρέτσο και Ντόη!

Χωρίς, φυσικά, αυτό να είναι μομφή για την αξία των ποδοσφαιριστών, κάθε άλλο! Αλλά να έχεις δώσει σχεδον 20 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές, ποιος ξέρει πόσα σε συμβόλαια, να παρέχεις τα πάντα σε υποδομές, αθλητικό κέντρο, γήπεδο, και στο τέλος η ομάδα να παίζει με το περσινό αμυντικό δίδυμο, προφανώς κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Για αυτό ο Μαρινάκης είναι προβληματισμένος με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ αλλά και τον Αντόνιο Κορδόν, με αποτέλεσμα οι δύο μεγάλες ήττες από ΠΑΟΚ και Φράιμπουργκ, που δεν ταιριάζουν με την Ιστορία του Ολυμπιακού, να φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τους δύο Ισπανούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολύ βαρύ το 9-2 για Μαρτίνεθ - Τραγική ξανά η άμυνα, "θέμα" με Πασχαλάκη - Παίρνει αποφάσεις ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags