Facebook Pixel ΑΕΚ - Βόλος: Γι’ αυτό έστειλε τον Μαχαίρα πίσω στην ΑΕΚ ο Μπέος - Διακοπή συμβολαίου στον Βόλο... την ώρα του ματς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-02 12:39:00

Γι’ αυτό έστειλε τον Μαχαίρα πίσω στην ΑΕΚ ο Μπέος - Διακοπή συμβολαίου στον Βόλο... την ώρα του ματς!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Γι’ αυτό έστειλε τον Μαχαίρα πίσω στην ΑΕΚ ο Μπέος - Διακοπή συμβολαίου στον Βόλο... την ώρα του ματς!

Το πειθαρχικό παράπτωμα και τα ανεξήγητα στο παιχνίδι. Ο νεαρός άσος επέστρεψε στην Ένωση, καθώς μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό που έγινε αλλαγή στην αλλαγή μετά από 17 λεπτά, οι Βολιώτες αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν!

"Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση των συμβολαίων της με τον Σάμουελ Μραζ και τον Θεοδόση Μαχαίρα". Αυτή ήταν ενημέρωση που υπήρξε το μεσημέρι της Πέμπτης, 30 Νοεμβρίου, από την ομάδα τού Βόλου για τις εξελίξεις που υπήρξαν μόλις μία μέρα μετά από τη νίκη με 1-0 επί του Πανσερραϊκού.

Κι αν για τον Μραζ δεν προξένησε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος, αφού έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε στον χάρτη για τον Βόλο, η περίπτωση του Μαχαίρα που είναι δανεικός από την ΑΕΚ, είναι διαφορετική.

Τόσο λόγω της σχέσης τού Αχιλλέα Μπέου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όσο και επειδή ο 23χρονος άσος είχε μια ολιγόλεπτη συμμετοχή στο παιχνίδι εναντίον του Πανσερραϊκού λίγες ώρες πριν ανακοινωθει η λύση στο συμβόλαιό του.

"Τελειωμένος από τον Βόλο - Δεν ήταν καν στην πόλη - Για αυτό έβγαλε έξω τον Μαχαίρα"

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Παπαγεωργίου, δημοσιογράφο από τον Βόλο που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ της ομάδας, προκειμένου να συλλέξουμε χρήσιμες πληροφορίες, που θα εμπλουτίσουν το ρεπορτάζ.

"Ο Μραζ ήταν τελειωμένος έτσι κι αλλιώς από την ομάδα, δεν έπαιζε καθόλου αν και τον είχαν πάρει με καλό βιογραφικό. Δεν ξέρω αν ήταν καν στην πόλη πια", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Τον Μαχαίρα πίστευαν ότι θα τον εξελίξουν. Δεν είχε βγάλει μάτια μέχρι στιγμής, αλλά εναντίον του Πανσερραϊκού έγινε κάτι που δεν εξηγείται: Ο προπονητής αποφάσισε να τον βγάλει αλλαγή, αν και είχε μπει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Στη θέση του μπήκε ο Μύγας - Προφανώς γιατί μετά το γκολ του Βόλου ήθελε να βάλει έναν στόπερ".

"Έδιωξε τον Μαχαίρα ο Μπέος γιατί... - 4 εκατ. ευρώ ο Ατζούν για τον Βόλο - Πότε πουλάει"

Υπάρχει και κάτι άλλο σε αυτή την υπόθεση;

"Υπάρχει πληροφορία ότι δεν ήταν ικανοποιημένος ο προπονητής από την απόδοση του παίκτη, το διάστημα που αγωνίστηκε".

Πώς φτάσαμε στο σημείο να λυθεί το συμβόλαιό του;

"Ο Μαχαίρας έφυγε και πήγε απευθείας στα αποδυτήρια και η ομάδα ήθελε να δείξει ότι με τον νέο προπονητή δεν θα υπάρχει ανοχή σε πειθαρχικά παραπτώματα. Η αλήθεια, πάντως, είναι πως ήταν δανεικός από την ΑΕΚ και δεν είχε κάνει τη διαφορά στην ομάδα". 

Να κλείσουμε με το θέμα τού Ατζούν και του ενδιαφέροντος για να αγοράσει την ομάδα;

"Το συντηρούν και πηγαίνει καλά. Έχουν πέσει ποσά στο τραπέζι, ακούγεται ότι το ποσό μπορεί να φτάσει μέχρι τα 4 εκατ. ευρώ και είναι πολύ προχωρημένες οι συζητήσεις. Θα υπάρξουν εξελίξεις ίσως και πριν φύγει το 2023".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Τσουκαλά: "Να φύγει τώρα ο Μαρτίνεθ, θέλουμε 5 μεταγραφές - Πρέπει όμως ο Μαρινάκης να…" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags