Facebook Pixel Βλάνταν Μιλόγεβιτς ξανά για ελληνική ομάδα - "Βουίζει" η πιάτσα για άμεση επιστροφή - Σκάει απόλυση προπονητή!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-02 16:00:00

Μιλόγεβιτς ξανά για ελληνική ομάδα - "Βουίζει" η πιάτσα για άμεση επιστροφή - Σκάει απόλυση προπονητή!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μιλόγεβιτς ξανά για ελληνική ομάδα - "Βουίζει" η πιάτσα για άμεση επιστροφή - Σκάει απόλυση προπονητή!

Ο πρώην κόουτς της ΑΕΚ ίσως γυρίσει από την Κύπρο νωρίτερα από όσο υπολόγιζε, καθώς τις επόμενες ώρες θα ανοίξει μία ακόμα θέση σε Σουπερλιγκάτο πάγκο. Τα αποτελέσματα που θα φέρουν το ντόμινο...

Πρόβλημα φαίνεται ότι υπάρχει στην Κηφισιά με τον Γιάννη Αναστασίου και το μέλλον του στην ομάδα, καθώς όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στο sportdog, στo θέμα με τίτλο "Ο Ατζούν "έφερε" την καλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟ - Ο επόμενος Σουπερλιγκάτος κόουτς που κινδυνεύει με απόλυση!", υπάρχει ζήτημα στην ομάδα με τον πεπειραμένο προπονητή.

"Σύμφωνα με την ελληνική πιάτσα των agents συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να γίνει η πέμπτη ομάδα της Super League που θα αλλάξει προπονητή την τρέχουσα σεζόν. Είναι αλήθεια πως εδώ και λίγο καιρό σέρνεται η φήμη για την επισφαλή θέση του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της αλλά πλέον δείχνει/ακούγεται πως είναι πιο... εύθραυστος από ποτέ. Για την ακρίβεια ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως έχει ... τελικό μπροστά του που δεν θα πρέπει τουλάχιστον να το χάσει, έτσι ώστε να... αγοράσει χρόνο για τον πάγκο του. Πώς τα φέρνει όμως, η ζωή και στο ποδόσφαιρο που αυτός ο τελικός για τον Γιάννη Αναστασίου θα είναι κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του, δηλαδή στον Παναιτωλικό του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος επίσης καίγεται για βαθμούς...", ανέφερε σχετικά ο καλός συνάδελφος με το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ και φυσικά εδώ υπάρχει... ψωμί.

Γιατί όπως έμαθε ένα πουλάκι από την Κύπρο και το είπε στο sportdog, στην Κηφισιά περιμένουν πώς και πώς να δουν τις εξελίξεις με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Απόλλωνα Λεμεσού - Την ομάδα στην οποία αγωνίζεται και ξεχωρίζει ο Ματιέ Βαλμπουενά! Ο πεπειραμένος τεχνικός έχει κάνει καλή δουλειά στη Λεμεσό, έχει τον σεβασμό όλων και το κλαμπ τον στηρίζει, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά για πόσο ακόμα.

Όχι γιατί δεν κάνει καλή δουλειά ή γιατί δεν τον εμπιστεύονται - Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Αλλά γιατί η ομάδα το τελευταίο διάστημα δεν πηγαίνει καλά και ορισμένες φορές η αποχώρηση ενός προπονητή μπορεί να αποτελέσει το κατάλληλο ηλεκτροσόκ για ένα κλαμπ, να δώσει ώθηση και να πάρει μπρος η μηχανή του ξανά. Είναι σε τέτοια φάση ο Απόλλωνας; Η ομάδα βρίσκεται στην 8η θέση με 18 βαθμούς, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας το Σάββατο και την ερχόμενη εβδομάδα τον Οθέλλο - Δύο ματς στα οποία πρέπει να κάνει το 2Χ2.

Αν δεν πάρει τους 6 βαθμούς; Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα (ακόμα και με δική του πρωτοβουλία) ο Β. Μιλόγεβιτς είναι υπαρκτό και, ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρχουν στην Κηφισιά, μην αποκλείσετε να παίξει δυνατά το σενάριο για να ξαναέρθει στη χώρα μας. Στη θέση, φυσικά, του Γ. Αναστασίου...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό έστειλε τον Μαχαίρα πίσω στην ΑΕΚ ο Μπέος - Διακοπή συμβολαίου στον Βόλο... την ώρα του ματς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags