Facebook Pixel Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Νέα επιβεβαίωση και αποκάλυψη: Δεν θέλει μόνο Ιωαννίδη η Άιντραχτ - "Κοιτάζει" κι άλλον Έλληνα φορ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-03 00:30:00

Νέα επιβεβαίωση και αποκάλυψη: Δεν θέλει μόνο Ιωαννίδη η Άιντραχτ - "Κοιτάζει" κι άλλον Έλληνα φορ!

Sportdog Team
Νέα επιβεβαίωση και αποκάλυψη: Δεν θέλει μόνο Ιωαννίδη η Άιντραχτ - "Κοιτάζει" κι άλλον Έλληνα φορ!

Ο Γιάννης Αμανατίδης μίλησε για το ενδιαφέρον της Άιντραχτ για τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά αποκάλυψε και ότι εξετάζει σοβαρά την περίπτωση ακόμα ενός διεθνούς Έλληνα άσου. Η ατάκα για Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια.

Ο Γιάννης Αμανατίδης φιλοξενήθηκε στην ΈΡΑ Σπορ και μίλησε για το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανφούρτης για τους Ιωαννίδη-Παυλίδη, ενώ αναφέρθηκε και στον θρίαμβο του ΠΑΟΚ κόντρα στη γερμανική ομάδα, αποθεώνοντας τους Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά όσα είπε ο βετεράνος επιθετικός, που συνέδεσε το όνομά του με την Άιντραχτ:

Για το Άιντραχτ-ΠΑΟΚ: «Και στα δύο ματς οι Γερμανοί φαίνονταν ανώτεροι, αλλά τους έξι βαθμούς τους πήρε ο ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερα στο πρόσφατο παιχνίδι, περίμεναν ότι θα κέρδιζαν εύκολα ή δύσκολα, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος τακτικά.

Αυτό οφείλεται στον Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν ο νικητής της μάχης των πάγκων με τον Τοπμέλερ. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε για δύο αποτελέσματα, ενώ η Άιντραχτ έδειξε ότι θέλει ενίσχυση, για αυτό και κινείται για σέντερ φορ. Δεν νικάς εύκολα την Άιντραχτ και η ήττα ήταν ένα σοκ για τους φίλους της».

Για το ενδιαφέρον της Άιντραχτ για Ιωαννίδη και Παυλίδη: «Η Άιντραχτ έχει λεφτά και ψάχνει για φορ. Μπορεί να πάρει και δύο. Ψηλά στη λίστα της είναι τόσο ο Παυλίδης, όσο και ο Ιωαννίδης. Έχει χρήματα ο σύλλογος και οι φίλαθλοι περιμένουν ενίσχυση. Αν με ρωτούσατε ποιον προτιμώ θα σας έλεγα το έξης.

 

Ο Βαγγέλης είναι γκολτζής, παίκτης «κουτιού», ενώ ο Φώτης είναι ανερχόμενος φορ που κάνει δουλειές και εκτός περιοχής. Είναι τιμητικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο που μία σπουδαία γερμανική ομάδα θέλει να επενδύσει σε Έλληνες επιθετικούς».

Για τους Κουλιεράκη-Κωνσταντέλια: «Ο Κουλιεράκης είναι έξυπνος στόπερ, με καλή σωματική δομή. Έχει το μέλλον δικό του στην Ευρώπη. Ο Κωνσταντέλιας είναι φαινόμενο που μέσα στο χορτάρι μπορεί να κάνει τα… πάντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άφωνος ο Αταμάν στην προπόνηση με Έλληνα άσο - Ανατροπή με Χουάντσο - "Χαλάει" μεταγραφή του ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags