Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: "Αρπάζει" παίκτη του Άρη ο ΠΑΟΚ - Στο… κόλπο Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΑΕΚ - Απαντάει άμεσα ο Καρυπίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-03 09:00:00

"Αρπάζει" παίκτη του Άρη ο ΠΑΟΚ - Στο… κόλπο Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΑΕΚ - Απαντάει άμεσα ο Καρυπίδης!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και οι Big-4 τον παρακολουθούν, αφού θα μπορούσε να δώσει έξτρα λύσεις στα ρόστερ και των τεσσάρων. Ακόμα και ο συμπολιτής τον έχει από κοντά και περιμένει την 1η Γενάρη...
 

Στον αστερισμό τού Άρη κινείται το ρεπορτάζ μετά από τη σημαντική νίκη επί τού Παναθηναϊκού στο Κλεάνθης Βικελίδης - Μια νίκη που ανέδειξε μια σειρά από θέματα στους Κίτρινους. Για παράδειγμα το ποσό σημαντική είναι η παρουσία του Λορέν Μορόν στην ομάδα, που οι Θεσσαλονικείς είχαν πετύχει φλέβα χρυσού το περασμένο καλοκαίρι με την επιλογή τους να τον φέρουν στην Ελλάδα. Αν και δεν είναι μόνο ο Μορόν που έχει σημαντικό ρόλο στην 11άδα.
 
Σαφώς και ο Φαμπιάνο έχει κομβικό ρόλο στην προσπάθεια που κάνουν και φέτος οι Κίτρινοι, για αυτό και από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι υπάρχει η διάθεση από τον Θοδωρή Καρυπίδη για να τον καλέσει στο γραφείο του και να του προσφέρει καινούργιο συμβόλαιο. Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί μέσα στο επόμενο διάστημα και με τον Μιχάλη Παναγίδη, το next big thing τού Άρη που προέρχεται από την Κ19 του συλλόγου. Παίρνει χρόνο συμμετοχής, τα πηγαίνει καλά και υπάρχει η διάθεση για να επιβραβευτεί.
 
 
Η πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι και ο Οντουμπάτζο βρίσκεται στη λίστα προτεραιότητας της ομάδα για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αν και όπως είναι αναμενόμενο ένα είναι το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας. Ποιο είναι αυτό; Του Χουλιάν Κουέστα!
 
To διετές συμβόλαιο με ΑΠΟΕΛ - Η σημαία του Άρη - Φόβος για κλοπή από ομάδα του Big 4;
 
Ο 32χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται από το 2018 στη Θεσσαλονίκη, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο το 2024 και το προσεχές καλοκαίρι λήγει η υπάρχουσα συμφωνία. Μαλιστα, υπολείπεται μόλις 17 συμμετοχές με την κίτρινη φανελα για να γίνει ο πρώτος ξένος σε συμμετοχές στην Ιστορία της ομάδας. Και να γίνει, και τυπικά, η σημαία της ομάδας. 

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να δούμε ότι πριν από δύο χρόνια, πριν ανανεώσει το 2022 με τον Άρη, υπήρχε η πληροφορία ότι ο Κουέστα είχε πάει στην Κύπρο για να δει από κοντά το περιβάλλον (γήπεδο, αθλητικό κέντρο) στον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο είχε φτάσει σε συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας.

Προφορική συμφωνία, βέβαια, για αυτό και τελικά είχε παραμείνει στον Άρη, αλλά σε κάθε περίπτωση είχε δείξει ότι  έψαχνε ίσως για μια άλλη προοπτική στην καριέρα του. Τώρα που είναι 32 ετών, στην καλύτερη ηλικία για έναν τερματοφύλακα δηλαδή, θα έκανε εντύπωση σε κάποιον αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο; - Αν και δεδομένα ο Καρυπίδης θα τον φωνάξει για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ένα πουλάκι από τη Θεσσαλονίκη, πάντως, είπε στο sportdog ότι ο Κουέστα θα μπορούσε άνετα να απασχολήσει τους Big 4 (ναι, ακόμα και τον ΠΑΟΚ!) το ερχόμενο καλοκαίρι αν είναι ελεύθερος. Γιατί και ο Ολυμπιακός (θα ανανεώσει ο Πασχαλάκης και θα συνεχίσει ο Τζολάκης;) και ο Παναθηναϊκός (θα ανανεώσει ο Μπρινιολι και θα θελήσει να συνεχίσει ο Λοντίγκιν; ) και η ΑΕΚ (θα συνεχίσουν και ο Στάνκοβιτς και ο Αθανασιάδης;) και ο ΠΑΟΚ (ακόμα κι αν δεν πωληθεί ο Κοτάρσκι δεδομένα θα φύγει ο Ζίβκοβιτς) είναι πολύ πιθανό να ψάξουν για τερματοφύλακα, βασικό ή αναπληρωματικό, και δίχως άλλο ο Κουέστα είναι ιδανική επιλογή. Κι αυτό ας το κρατήσουμε σε μια άκρη του μυαλού μας;

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αντιγράφει" Μελισσανίδη ο Σαββίδης, επένδυση 10 εκατ. σε ΠΑΟΚ - Έσοδα ρεκόρ από Ευρώπη, υπογράφει ο 1ος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags