Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού αγώνα στον Βόλο και των εξελίξεων στο θέμα του προπονητή, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρώτα το παιχνίδι με τον Βόλο, για να δει τι θα κάνουν και οι άλλες ομάδες που είναι γύρω του στη βαθμολογία. Ότι είναι σε δύσκολη θέση ο Μαρτίνεθ, το καταλαβαίνουν όλοι. Από την άλλη, δεν μπορείς να διώξεις έναν προπονητή αν δεν βρεις τον επόμενο που θα αναλάβει την ομάδα. Την ίδια στιγμή, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δείχνει πως ψάχνεται για προπονητή και δεν μπορεί να προχωράει με υπηρεσιακό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

 

«Από το βράδυ της Πέμπτης η κατάσταση έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη για τον Μαρτίνεθ, ο οποίος είναι με την πλάτη στον τοίχο, και δεν έχει καταφέρει σε αυτό το διάστημα να κερδίσει τη διοίκηση με την εικόνα του Ολυμπιακού. Είναι… 100-0 από την Πορτογαλία, αφού από εκεί έχουν κυκλοφορήσει όλα τα ονόματα, με την επικείμενη άφιξη του Πέδρο Άλβες που θα έχει στενή συνεργασία με τον Ναβάρο», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Χθες έγραφαν για Καρβαλιάλ και σήμερα γράφουν για Πάουλο Σόουζα και κάποιους ακόμα. Δεν έχουν προταθεί μόνο αυτοί που έχουν προκύψει, αλλά πολλοί περισσότεροι, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Ό,τι δεν είναι μόνο ο Καρβαλιάλ είναι μόνο δεδομένο. Ας δούμε τι θα γίνει, όμως, με τον Βόλο και από αύριο μπορούμε να δούμε το θέμα του προπονητή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγή πλάνου στον Ολυμπιακό - Εξετάζεται σοβαρά ο Πάκο Λόπεθ - Δεύτερη πρόταση έκπληξη από Άλβες!