Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Όχι Σαββίδη σε 15 εκατ. για ξένο παίκτη του ΠΑΟΚ - Δεν καίγεται για λεφτά" - Πρόταση από κορυφαία ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-03 14:20:00

"Όχι Σαββίδη σε 15 εκατ. για ξένο παίκτη του ΠΑΟΚ - Δεν καίγεται για λεφτά" - Πρόταση από κορυφαία ομάδα!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Δεν είναι ούτε ο Κωνσταντέλιας ούτε ο Κουλιεράκης! Στον Δικέφαλο υπάρχει ενημέρωση πως από το εξωτερικό θα έρθει μία εξαιρετική προσφορά για ποδοσφαιριστή που κάνει εντυπωσιακή σεζόν, ωστόσο η διοίκηση δεν θέλει να τον δώσει. Όχι τώρα...

Τρεις αγγλικές (Γουλβς, Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ) και μια γερμανική ομάδα (Μπάγερν Μονάχου), όλες τοπ επίπεδου έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κοτάρσκι, που φέτος διανύει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Δικεφάλου. Ο Ντομινίκ είχε έρθει το καλοκαίρι τού 2022 στη Θεσσαλονίκη για να γίνει βασικός, μετά από επιμονή τού Ζοσέ Μπότο (που έχει αποδείξει στην καριέρα του ότι το μάτι του "κόβει" στους τερματοφύλακες). 

Με την ΠΑΕ να πληρώνει, τότε, 1,7 εκατ. ευρώ στην Γκόριτσα για τον 23χρονο άσο (νωρίτερα η κροατική ομάδα είχε ενεργοποιήσει με 1,1 εκατ. ευρώ την οψιόν από τον Άγιαξ!). Το market value τού παίκτη έχει διπλαστεί και βρίσκεται στα 3 εκατ. ευρώ και το σημαντικότερο είναι ότι δείχνει πως μπορεί να σταθεί με αξιώσεις τόσο σε συνθήκες πρωταθλητισμού στην Ελλάδα όσο και να είναι σούπερ αποδοτικός στην Ευρώπη.

Στη Γερμανία, μάλιστα, παραμιλούν ακόμα με την εμφάνισή του εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα, ενώ και στο εκτός έδρας παιχνίδι των Θεσσαλονικέων, τις προάλλες, με τους Γερμανούς ήταν εξαιρετικός. Κι αυτά ξέρετε, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δηλαδή με δυνατούς αντιπάλους, μετρούν πολύ.

"Ακούγεται ότι πωλείται με 13 εκατ. ευρώ - Μπορεί να μην τον δώσει ούτε 15" - Πότε θα πουληθεί

Πόσα χρήματα ζητάει ο ΠΑΟΚ για να τον παραχωρήσει; "Ακούγεται 13 εκατ. ευρώ αλλά πιστεύω ότι μπορεί να μην τον δώσει ούτε με 15 εκατ. ευρώ ο Σαββίδης", είπε στο sportdog ψαγμένη πηγή από τη Θεσσαλονίκη και συμπλήρωσε:

"Ο Ιβάν δεν καίγεται πια για λεφτά, οι επιχειρηματικές του κινήσεις στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα δείχνουν ότι έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα που είχε για να φέρει κεφάλαια από τη Ρωσία στη χώρα μας, λόγω του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας. Προφανώς η κάνουλα θα ανοίξει ξανά και για τον ΠΑΟΚ".

Πάντως οι άνθρωποι του συλλόγου δεν σκοπεύουν βεβαια να συζητήσουν την παραχώρησή του τώρα - Θα μείνει όλη τη χρονιά στον Δικέφαλο, προκειμένου να παίξει στο Κόνφερενς Λιγκ - Ειδικά τώρα που ο ΠΑΟΚ πήρε την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση.

"Αυτο είναι το πλεονέκτημα του Κοτάρσκι - Σταθερος και με προσόντα - Λογικό ποσό τα 15 εκατ. ευρώ"

Το sportdog επικοινώνησε με τον Θοδωρή Κάντα, παλαίμαχο τερματοφύλακα (Παναθηναϊκός, Εθνικός Πειραιώς, Αθηναϊκός κ.α.), προπονητή τερματοφυλάκων (Άρης, Πανθρακικός, ΑΕΛ κ.α.) και νυν γενικό διευθυντή στο Αιγάλεω, προκειμένου να σχολιάσει τον Κροάτη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Κύριε Κάντα, ποια είναι η άποψη που έχετε σχηματίσει για τον Κοτάρσκι;

"Έχει σταθερή πορεία και το πλεονέκτημα ότι είναι νεαρός. Είναι μέσα στους λίγους που είναι τόσο σταθεροί και με τόσα προσόντα. Ως τερματοφύλακας και μάλιστα μικρός σε ηλικία, έχει μεγάλο ποδοσφαιρικό μέλλον μπροστά του".

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι τον κοστολογείο στα 15 εκατ. ευρώ.

'Ο αριθμός δεν είναι υπερβολικός αλλά δεν είναι και χαμηλός. Το βλέπω λογικό, όμως, γιατί είναι καλός, νεαρός, έχει αξιοθαύμαστη σταθερότητα".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αντιγράφει" Μελισσανίδη ο Σαββίδης, επένδυση 10 εκατ. σε ΠΑΟΚ - Έσοδα ρεκόρ από Ευρώπη, υπογράφει ο 1ος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags